3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň si vyšlápla na vedoucí Velvary a budoucího účastníka České fotbalové ligy


Branky


8

Velvary před týdnem oslavily postup do České fotbalové ligy, v rámci 28. kola Divize B ovšem zavítali na hřiště rozjeté Hostouně, kde je nečekalo rozhodně nic jednoduchého a dokonale se to potvrdilo. Sokol nadělil soupeři na cestu tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostouň vstoupila do zápasu pořádně zostra a již v sedmé minutě se mohla radovat z gólu, jenže Gajecký dosáhl úvodní branky z ofsajdu a radost mu překazil pomezní rozhodčí. Domácí byli herně aktivnější a zaslouženě se ujali vedení, když se po necelé půlhodině hry prosadil Hájek, který využil skvělé přihrávky a ještě předtím krásného uvolnění Marka.

 

Velvary také měly své šance, jenže drtivá většina z nich byla nepřesná a končila mimo bránu nebo v rukavicích připraveného brankáře Kudrny. Všichni už si mysleli, že se bude odcházet do šaten za jednobrankového vedení Sokola, domácí ovšem krátce před přestávkou přidali ještě jeden kousek, o který se postaral Kolmistr, a první tým tabulky prohrával 2:0.

 

Velvary se snažili se zápasem marně něco udělat a i po přestávce byli na hřišti více vidět domácí fotbalisté, kteří nenechali nic náhodě a přidali třetí gól, který vstřelil po úniku Kulhavého od úvodních minut agilní Gajecký. Hostouň potvrdila fantastickou formu, když vyhrála devátý z posledních jedenácti zápasů a v tabulce Divize B už je na druhém místě.

 

Zdroj: sokol-hostoun.cz



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Romana Švestková (fanynka): "Hráli dobře."




Sestavy


Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - P. Trapp [-] , R. Dunderović [-] , K. Charvát [-] , M. Vašák [-] - K. Kulhavý [-] (86. D. Viduna [-] ) , T. Marek [-] , V. Kolmistr [-] , J. Kabele [-] (80. K. Dukát [-] ) - Š. Hájek [-] (87. R. Linc [-] ) , V. Gajecký [-] (69. D. Věchtík [-] )

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Obrtlík [-] (41. J. Kalaš [-] ) , M. Chrobák [-] - T. Tenkl [-] - M. Müller [-] (78. J. Křtěn [-] ) - T. Nosek [-] , A. Holub [-] (46. L. Stýblo [-] ) , V. Pavlíček [-] , P. Šalda [-] (86. M. Mucha [-] ) , L. Budějský [-] , J. Ludvík [-]

ŽK: 32. V. Gajecký , 66. K. Kulhavý , 87. V. Kudrna - 61. V. Pavlíček , 87. J. Kalaš .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - PÁLEK Ondřej, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů