1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Lípa v zápase o šest bodů zvítězila nad Rakovníkem a je velice blízko k jisté záchraně


Branky


6

V předposledním kole republikové soutěže Fortuna divize B úspěšně sehrál českolipský Arsenál velice důležité utkání o udržení se v soutěži, když doma přivítal TJ Tatran Rakovník, který byl dva body před Lípou, a nejtěsnějším rozdílem vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání vyšel parádně domácímu mužstvu, kdy Lacek z vlastní poloviny prošel až před soupeřovo vápno a pak nádhernou střelou zajistil Lípě vítězství. V následných minutách se hrálo převážně o střed pole, i když hosté měli několik šancí, ale defenziva Lípy pracovala dobře.

 

Do druhého poločasu hosté změnili taktiku, začali hrát na kratší přihrávky a tím si vytvořili i několik gólových šancí, jenže v cestě jim stál dobře chytající českolipský gólman Chadraba. 

 

fkceskalipa.cz



Ohlasy k zápasu


Arsenal Česká Lípa
Jan Chadraba (hrající předseda klubu): „ Dnes to byl veledůležitý zápas, Láca to v první půli krásně trefil, tím nás dostal trošku na koně, pak jsme bojovali, bojovali a jen prostě zase bojovali. O záchranu se jinak nehraje, jen srdcem a bojovností. Samozřejmě, že nás tlačili fanoušci, hnali nás, drželi to s námi. To byla tvrz, jak zaparkovaný autobus před vápnem, nádhera.Dovolte mi, poděkovat Milanu Lupoměskému a firmě Mirobus, že nám dovolila hrát tuto divizní soutěž. Uděláme ještě maximum, abychom ten poslední zápas zvládli a pak se radovali, že jsme v Lípě udrželi republikovou soutěž. Ještě jednou díky.“

TJ Tatran Rakovník
Pavel Koutenský (trenér): „ Dnes jsme prohráli důležitý zápas sezóny. Dostali jsme gól po situaci, kterou hráči slyšeli sedmkrát v týdnu a pětkrát před zápasem. Bohužel máme takové mužstvo a hráče, kteří si nedokáží udělat pořádek na hřišti. Druhý poločas jsme začali hrát na krátké přihrávky. Vytvořili jsme si asi čtyři šance, když je nedokážeme proměnit, tak stačí Lípě jeden gól a tím se dostat před nás.“



Sestavy


Arsenal Česká Lípa
J. Chadraba [-] - P. Hauer [-] , T. Vodrážka [-] , P. Malý [-] - L. Valta [-] , O. Vacek [-] (75. M. Ladra [-] ) , A. Lacek [-] (84. J. Frömmel [-] ) , Š. Hodač [-] (46. J. Zemánek [-] ) , L. Mígl [-] - V. Sedláček [-] (90. O. Hrdlička [-] ) , K. Kaňkovský [-] -

TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - P. Kučera [-] (66. D. Červený [-] ) , A. Ibraimi [-] , D. Novák [-] , K. Omovie [-] , P. Vecka [-] , J. Hynek [-] , M. Verner [-] , J. Bredler [-] , A. Vrána [-] , L. Černý [-] (80. D. Gögh [-] )

ŽK: 24. P. Hauer , 45. K. Kaňkovský - 28. P. Kučera , 71. A. Vrána .
Hráči zápasu: J. Chadraba , A. Lacek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Teuber Ivan - KYNCL Tomáš, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů