0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 10:15

30.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velvary uzavřely sezónu v Neratovicích a těsnou výhrou ztvrdily svůj triumf v Divizi B


Branky


5

Zápas v Neratovicích nebyl úplně atraktivní, oba týmy už dávno věděly, jak dopadly. Neratovice po skvělém podzimu na jaře ochably, Velvary naopak formu vygradovaly až k postupu do České fotbalové ligy. Historický úspěch klubu patří mnoha lidem, ale velkou stopu za ní zanechal kouč Pavel Janeček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velvary sehrály svůj poslední zápas na hřišti Neratovic, kde to hodně dlouho navzdory šancím na obou stranách vypadalo na bezbrankovou remízu. Úvodní poločas žádnou branku nepřinesl a svou zásluhu na tom měla i tvrdá hra domácích, kteří před svými fanoušky nechtěli prohrát.

 

Žádný tým se v závěru sezóny nechce loučit doma se svými fanoušky a ligovým ročníkem porážkou, jenže Neratovice-Byškovice si v závěru zápasu vytáhly černého Petra, když se pouhé čtyři minuty před koncem zápasu prosadil Marek Chrobák a vystřelil hostům z Velvar tři body.



Ohlasy k zápasu



Slovan Velvary
Pavel Janeček (trenér): „ Soutěž se v posledním kole dohrávala. Hráčům jsem řekl, aby si to užili a vyhráli. A že vyhraje ten, kdo bude mít větší touhu po vítězství. Máme rozlučku a chtěli jsme v Neratovicích vyhrát, což se nakonec gólem ke konci zápasu povedlo. Myslím, že jsme měli víc gólových příležitostí a o ten gól jsme byli lepší,“



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - V. Vorasický [-] , V. Regner [-] , L. Gazdík [-] , T. Chlumecký [-] - J. Pajkrt [-] , M. Škarecký [-] , L. Novák [-] (76. M. Barták [-] ) - J. Kozák [-] , A. Ďurinda [-] (80. L. Bucha [-] ) , D. Weiner [-] (67. K. Zelenka [-] )

Slovan Velvary
P. Řepa [-] - M. Obrtlík [-] - T. Tenkl [-] - M. Müller [-] - J. Ludvík [-] , M. Chrobák [-] , V. Pavlíček [-] , L. Stýblo [-] (61. J. Křtěn [-] ) , T. Nosek [-] (46. L. Budějský [-] ) , A. Holub [-] (80. M. Mucha [-] ) , P. Šalda [-]

ŽK: 16. D. Weiner , 50. M. Škarecký , 74. L. Novák , 76. A. Ďurinda - 50. T. Tenkl , 57. M. Obrtlík , 76. J. Křtěn , 86. M. Chrobák .
Hráči zápasu: M. Chrobák , P. Řepa .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Krejsa Josef - LEŠKA Martin, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza