0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 14:00

19.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Trutnově se na branky čekalo marně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Letohradu se střetli na umělé trávě s nepříjemným domácím protivníkem. V utkání dvou rozdílných poločasů se nakonec rozhodovalo až v penaltovém rozstřelu. Domácí do zápasu vstoupili lépe a patřil jim úvod zápasu. Zakřiknutí hosté podnikali rychlé protiútoky a po jednom z nich se ve 12 minutě dostali až k zakončení. Kail přesným pasem vyslal dopředu Kabourka, ale jeho střela skončila na břevně Štastného branky. V 16.minutě se do obrovské šance dostali domácí. Po rohu prošla přihrávka celým pokutovým územím letohradského týmu. Naštěstí na ni nikdo z domácích hráčů nestihl zareagovat. V samotném závěru prvního poločasu se do velké šance dostal Kail, ale místo střely na branku volil nepřesnou přihrávku. Poločas tedy skončil bez branek.


Po poločasové bouřce v kabině Letohradu nastoupili hosté do druhého poločasu ve zcela v jiném nasazení. Sebevědomému výkonu chybělo pouze brankové zakončení. V průběhu druhého poločasu se domácí dostali do velké defenzivy a Letohrad ovládl druhou polovinu zápasu. Dvě velké šance neproměnil Kabourek. První v 51.minutě střelu do branky vyrazil tělem domácí obránce a v 54.minutě po rohovém kopu Kabourkovu střelu z voleje, zneškodnil reflexivním zákrokem brankář Štastný. Tlak hostů se postupem času stupňoval, ale k brance to tentokrát nevedlo.


Utkání nakonec dospělo k penaltovému rozstřelu, ve kterém se tentokrát letohradští střelci nemýlili .

 

zdroj: http://www.fkletohrad.cz



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , J. Matějka [-] , P. Brejcha [-] (71. J. Tobiáš [-] ) , P. Holubec [-] , M. Káva [-] (90. P. Matějka [-] ) , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] , P. Makovský [-] , J. Turner [-] , M. Kejzlar [-]

FK Letohrad
O. Volšík [-] - O. Kail [-] , T. Jedlička [-] (65. M. Čada [-] ) , J. Štěpán [-] , P. Jeníček [-] , R. Krystl [-] , T. Kabourek [-] (75. E. Týfa [-] ) , R. Tichý [-] , R. Macek [-] , M. Vaniš [-] , P. Štěpán [-]

ŽK: 74. J. Turner , 88. O. Tobiaš - 9. T. Kabourek , 12. J. Štěpán , 29. T. Jedlička , 88. E. Týfa .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mrkáček Michal - ŘEHÁČEK Lubomír, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.