4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 10:15

21.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozkovec hattrickem skolil Admiru


Branky


10

Po třech porážkách potřebovali Justovi svěřenci konečně naplno bodovat a povedlo se jim to v prvním jarním utkání na přírodním pažitu v Břízkách proti Admiře Praha po výhře 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani sobotní vítězství se ale nerodilo lehce. Jiskra totiž musela opět otáčet nepříznivý stav zápasu. Už v druhé minutě šli totiž hosté do vedení zásluhou Majera, který využil zaváhání jabloneckého obránce. Domácí ale byli nadále aktivnějším týmem a dočkali se i do zajímavých šancí. Po půlhodině hry dokázal srovnat skore Rozkovec. Stejný hráč pak o tři minuty později strhl obrat v zápase na 2:1 z nařízené penalty. Mšenský středopolař nakonec svůj podařený výkon korunoval zkompletováním hattricku za 33 minut, to už Mšeno vedlo 3:1. Pražané sice nepůsobili odevzdaným dojmem, přesto jim jablonečtí dokázali na cestu domů připravit ještě jednu branku. Už v nastaveném čase přidal čtvrtou branku Jiskry střídající Nulíček, který byl teprve sedm minut na hřišti.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno
Josef Just (trenér): Soupeř byl dnes důrazný a nedal nám nic zadarmo, ale tak to v divizi bývá. Sami jsme si utkání zkomplikovali, když jsme po chybě stopera opět prohrávali a museli otáčet zápas. To se nám i povedlo, vyhrát už jsme potřebovali jako sůl. Možná to konečné skore úplně neodpovídá průběhu hry, ale vyhráli jsme naprosto zaslouženě. Ondra se nám rozstřílel a určitě zaslouží pochvalu, ale dobře hráli i ostatní, určitě musím zmínit Tomáše Čížka, který toho naběhal jak zamlada.




Sestavy


Jiskra Mšeno
J. Masařík [-] - M. Štemberk [-] (46. T. Hartman [-] ) , V. Helm [-] (70. P. Mätzelt [-] ) , J. Just [-] , A. Pelta [-] , T. Čížek [-] , K. Krejčík [-] (85. D. Nulíček [-] ) , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-] , M. Hrnčíř [-] (61. A. Houser [-] ) , J. Váňa [-]

FK Admira Praha
I. Žulevič [-] - J. Martinic [-] (65. T. Pelikán [-] ) , M. Horák [-] , O. Herc [-] (46. M. Fric [-] ) , L. Bielesz [-] (65. J. Šimek [-] ) , T. Pavlata [-] (46. R. Turák [-] ) , T. Majer [-] (85. T. Cejnar [-] ) , M. Čácha [-] , J. Mošna [-] , M. Paťha [-] , Š. Zahálka [-]

ŽK: 28. O. Rozkovec , 88. J. Just - 28. J. Martinic , 32. O. Herc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - RAPLÍK Lukáš, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Libor Křelina
Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí postavení v tabulce a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích