J. Jícha 25.
J. Jícha 77. (p.)
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 17:00

21.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jícha rozhodl o výhře Čáslavi


Branky


25. J. Jícha , 77. J. Jícha (p.) - 8. T. Kabourek
11

Čáslav splnila povinnost a porazila poslední Letohrad. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáslav přivítala poslední Letrohrad, a začala náporem, jak se sluší a patří na favorita zápasu. Do vedení však šel paradoxně Letohrad, když v 7. minutě vymáchal Kabourek brankáře Kubáta a v pohodlně skóroval - 0:1. Domácí družina nadále pokračovala v tlaku a vyrovnat se jim podařilo ve 24. minutě, když Vančura našel Jíchu, který z hranice šestnáctky napálil míč do kasy - 1:1. Těsně před přestávkou uvolnil Jícha Vančuru, ale ten zamířil pouze do břevna hostující klece. 

 

I po přestávce se hrálo hlavně podle domácích not. Domácí se ale velmi dlouho nedokázali prosadit. V 58. minutě Vančurův přímý kop mířil těsně vedle. O pár okamžiků později hlavička Jíchy brankou neskončila, protože letohradský brankář vytáhl skvělý zákrok. Hosté zahrozili v 65. minutě, ale Vaniš z přímáku rovněž minul kasu. V 75. minutě domácí nevyužili velkou šanci, když opět letohradský gólman byl na místě. Klíčový okamžik zápasu přišel třináct minut před koncem zápasu. Jícha se probíjel do pokutového území a spadl a k nelibosti hostů byla nařízená penalta, kterou Jícha proměnil a zajistil domácím tři body - 2:1.



Sestavy


FK Čáslav
M. Kubát [-] - J. Hannich [-] , T. Skokan [-] , R. Vocel [-] (67. T. Kopp [-] ) , J. Strnad [-] (75. D. Dastych [-] ) , J. Kořínek [-] (87. J. Černík [-] ) , J. Petrů [-] , J. Jícha [-] (89. P. Kunášek [-] ) , J. Vančura [-] , L. Vebr [-] , R. Richard [-]

FK Letohrad
O. Volšík [-] - O. Kail [-] , P. Štěpán [-] , J. Štěpán [-] (61. M. Lorenc [-] ) - R. Krystl [-] (82. D. Preclík [-] ) , R. Tichý [-] , R. Macek [-] - T. Kabourek [-] (71. T. Jedlička [-] ) - M. Čada [-] , E. Týfa [-] (78. J. Hiller [-] ) , M. Vaniš [-]

ŽK: 11. E. Týfa , 33. P. Štěpán , 38. O. Kail , 73. R. Krystl , 77. R. Macek , 88. T. Jedlička .
Počet diváků: 225.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Libor Křelina
Tip experta: výhra domácích

Kluci z Čáslavi zápas zvládnou za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích