3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

22.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Kolín zdolal Turnov


Branky


11

V neděli hostilo hřiště v kolínských Borkách utkání domácího Kolína s trápícím se Turnovem. Jasnou pozici favorita Kolín splnil na jedničku, s hostujícím týmem si poradil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání zcela neodpovídal dalšímu průběhu. Během prvních deseti minut se do šancí dostávali převážně hosté. Otevřít skóre se jim ale nepovedlo. Této úlohy se chopili tedy domácí. Ve 34. minutě dostal Kolín do vedení po Nešporově centru na zadní tyč hlavou Radek Biško. Za nedlouho později mohl změnit skóre Živný, ten však skluzem přestřelil. Navýšení náskoku se domácí dočkali minutu před koncem prvního poločasu – Vácha z pravé nacentroval balón přímo na hlavu Lukáše Živného, který ho následně poslal za záda turnovského Hyky. Hosté se do hvizdu ukončujícího první poločas zmohli ještě na jednu příležitost. S dobrou střelou Horáka si ale Roberto Pellegrini skvěle poradil a vytěsnil ji do zámezí.

 

Ve druhém poločase se kolínští prosadili ještě jednou. V 59. minutě se k míči dostal Křelina, který se fantasticky prodral na polovině hřiště přes dva hostující hráče a řítil se na branku Turnova. Na hranici pokutového území vybídl ke skórování Dominika Veselého. Ten s připravenou šancí naložil nejlépe jak mohl a uzavřel výsledek na konečných 3:0. Ve zbytku utkání mohl Kolín své vedení navýšit, jenže další branka už nepadla. Kolín se tímto vítězstvím posouvá už na třetí místo v tabulce pro divizní skupinu C!

 

Report zaslal skrz registrovanou sekci Tomáš Šulc

Pozápasový rozhovor s trenérem Kolína, Jaroslavem Havrdou



Sestavy


SK Sparta Kolín
A. Pellegrini [-] - A. Čapek [-] , M. Vácha [-] (77. M. Novák [-] ) , L. Živný [-] , D. Nešpor [-] , L. Křelina [-] (73. M. Puk [-] ) , R. Biško [-] (56. T. Mlynka [-] ) , L. Seifert [-] (81. D. Záhora [-] ) , D. Veselý [-] (70. D. Koděra [-] ) , P. Němeček [-] , P. Šourek [-]

FK Turnov
M. Hyka [-] - D. Novotný [-] , M. Petrlák [-] , M. Horák [-] , J. Dlouhý [-] (66. J. Toman [-] ) , T. Cigánek [-] (63. P. Havel [-] ) , T. Houžvička [-] (88. O. Mach [-] ) , T. Beníšek [-] (68. A. Drahovzal [-] ) , J. Šimek [-] , J. Kordík [-] , V. Tvrdý [-]

ŽK: 8. P. Šourek , 92. M. Novák - 76. M. Horák , 89. V. Tvrdý .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Pálek Ondřej - SZIKSZAY Ladislav, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Vitebský
Tip experta: výhra domácích

Kolín si připíše další výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích