0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jiskra zvládla derby v Chrastavě za tři body


Branky


10

Mšeno oplatilo v derby Chrastavě podzimní porážku na svém hřišti. Dnes si po dobrém výkonu přivezlo všechny tři body za vítězství 2:0, které svými góly zajistili Koblížek a Nulíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby v nedaleké Chrastavě ovládli herně mnohem lépe jablonečtí, k prvnímu střeleckému pokusu se osmělil Koblížek, ale jeho střele scházela patřičná přesnost. Na druhé straně si mohl po svízelné situace vydechnout náš brankář Masařík, který stačil jen tak tak odkopnout před dotírajícím Benešem. Stejný hráč pálil nepřesně na mšenskou branku i po čtvrthodině hry.

Jinak měli ale častěji na kopačkách fotbalisté z Jablonce, jenže do výraznější šance se prokombinovat v první pětačtyřiceti minutovce nedokázali. Naopak nečekaně mohli jít do vedení domácí, ve 28. minutě si navedl míč na střed vápna Radzinevičius a tvrdou střelou pod břevno prověřil kvality Masaříka, který stihl míč stěží vyrazit na roh! Jablonečtí na velkou příležitost Chrastavy odpověděli Čížkovým nákopem a hlavičkou kapitána Váni, při které ale domácí strážce branky Zoul zasahovat nemusel. Jiskra zahrávala hned několik rohových kopů, po jednom z nich neuspěl se svou střelou ani nestárnoucí Tomáš Čížek. Další jablonecký centr z pravé strany nedokázal před brankářem trknout do sítě Chrastavy ani číhající Krejčík. Těsně před poločasem se do jabloneckého vápna prodral ještě Čuřík, ale Masařík stačil jeho střelu vyrazit.

Trenér Just o poločase provedl hned dvojí střídání, Kyselu s Houserem nahradili Helm se Štemberkem a jablonecký tlak ještě zesílil. Po odražené standardní situaci pálil do prostoru domácí šibenice Váňa a Zoul v domácí brance skvělým zákrokem podržel chrastavské. Ve 48. minutě došlo k zajímavé situaci v domácím vápně, chrastavští nejdříve faulovali pronikajícího Krejčíka a rozhodčí Lafek nařídil pokutový kop pro Mšeno, jenže po následující konzultaci s pomezním rozhodčím sudí nařízenou penaltu odvolali, když nejdříve signalizovali ofsajdové postavení jabloneckého štírka. Naši hráči měli ale dále více ze hry, dva další náznaky ale ohrožení branky neznamenalo. Blízko otevření skore byl po rohovém kopu také Just, jenže zblízka těsně překopl břevno. Zaslouženého vedení se náš tým dočkal až v 65. minutě, to dlouhé autové vhazování Čížka hlavou přizvedl na zadní tyč Just a Koblížek z blízka už procedil míč do domácí sítě – 0:1! O deset minut později se jabloneckým povedl rychlý kontr, který táhl na levé straně Čížek, jeho centr domácí obránce Henzl odkopl jen k nohám střídajícího Nulíčka, který propálil vše co mu stálo v cestě a zvýšil na 0:2!

Hráči Jiskry mohli přidal i další branky, opět zásluhou Nulíčka, jednu střelu mu ale vyrazil brankář na roh a druhým pokusem jablonecký útočník minul branku soupeře. Mšeno to ale mrzet nemuselo, odčinilo tak podzimní nezdar proti stejnému soupeři, když na jeho hřišti vyhrálo poměrně s přehledem 2:0.

 

zdroj: http://www.jiskramseno.cz



Sestavy


TJ Spartak Chrastava
M. Zoul [-] - T. Radzinevičius [-] , L. Suk [-] , L. Čurgali [-] , M. Čuřík [-] , J. Kouba [-] , F. Henzl [-] , M. Rozmajzl [-] , J. Beneš [-] , D. Wolf [-] (82. M. Tajbr [-] ) , J. Novák [-] (78. P. Rozmajzl [-] )

Jiskra Mšeno
J. Masařík [-] - A. Houser [-] (46. M. Štemberk [-] ) , J. Just [-] , A. Pelta [-] (75. T. Hartman [-] ) , T. Čížek [-] , K. Krejčík [-] (62. D. Nulíček [-] ) , M. Kysela [-] (46. V. Helm [-] ) , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-] , M. Hrnčíř [-] , J. Váňa [-]

ŽK: 15. F. Henzl , 67. T. Radzinevičius , 69. J. Kouba - 70. J. Just , 71. O. Rozkovec .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Lafek David - HOCEK Petr, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Vitebský
Tip experta: výhra hostů

Chrastava bojuje o záchranu, ale Mšenu se teď daří a tři body budou jeho.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích