0:1
(0:0)
53. L. Benda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náskok Živanic se ztenčil na čtyři body


Branky


53. L. Benda
8

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Největší šanci první půle měli hosté, to v 10. min. založil rychlý protiútok Štěpánek, míč předložil Bendovi, který přeloboval gólmana Ptáčka, ale míč stačil z prázdné branky odvrátit Motyčka. Ve 20. minutě si nešťastně zablokoval záda Ferčák a musel jít ze hry. Ve 37. min. přesný centr Buriánka zakončoval hlavou Herzán, ale míč se pod břevno nevešel… V závěru první půle hosté zahrávali standardku a míč s pomocí tyče odvrátil Ptáček… 

Po změně stran se po centru Buriánka zblízka hlavou netrefil mezi tyče Ujec a pak přišel rozhodující moment zápasu. V 53. minutě proklouzl do živanického vápna Benda a zamířil přesně k tyči - 0:1. Snaha domácích o vyrovnání byla marná, Gorol trestný kop z ideální pozice poslal nad břevno. Nečekaně odražený míč se z další akce vrátil k ležícímu Kakrdovi, ale ten Černíka neprostřelil. Hosté měli velkou příležitost ke skórování v 78. min. Dvořákem, ale ten branku netrefil. Dvě minuty před koncem si naskočil na centrovaný míč Zdeňka, hlavou zakončoval akci razantně, ale trefil se zblízka do gólmana Černíka.



Více zde: https://sokolzivanice.webnode.cz/news/naskok-sokola-se-po-prohre-s-mytem-ztencil-na-ctyri-body/



Sestavy


TJ Sokol Živanice
J. Ptáček [-] - M. Ferčák [-] (22. O. Novotný [-] ) , P. Motyčka [-] , P. Zdeňka [-] , L. Polák [-] , D. Petrus [-] , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] , R. Gorol [-] (76. D. Pánek [-] ) , O. Herzán [-] , M. Ujec [-] (76. R. Bukač [-] )

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - J. Dvořák [-] , F. Wimmer [-] (90. R. Fikejz [-] ) , P. Štěpánek [-] (77. Š. Štanglica [-] ) , M. Fišer [-] , L. Benda [-] (70. T. Rezek [-] ) , P. Tomášek [-] (85. D. Motl [-] ) , V. Valášek [-] , A. Kopřiva [-] , M. Žák [-] (63. V. Kakrda [-] ) , L. Trnka [-]

ŽK: 47. M. Fišer .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - DUJSÍK Jiří, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích