2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní standardka rozhodla o kolínském triumfu


Branky


7

Kolín se v krásné nedělní odpoledne hostil tým z Brandýsa nad Labem. Po prvním poločase sice domácí prohrávali 0:1, ve zbytku utkání ale dokázali skóre otočit a po vítězství 2:1 si připisují kompletní počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Kolín nevstoupil do utkání vůbec špatně. V úvodu utkání si kolínští hráči vytvořili jisté příležitosti k ohrožení soupeřovi branky. Do největší z nich se dostalo duo Křelina - Veselý. Vácha procpal míč do pokutového území na Křelinu a ten se na dvakrát pokusil překonat brankáře Bodláka, bohužel marně. K další dorážce se dostal zmíněný Veselý. Ani on ale nedokázal prodrat balon za jeho záda. První branku paradoxně vstřelili hosté, kteří se prosadili z jejich první větší šance - brankáře Pellegriniho prostřelil ve 39. minutě Marek Moravský. Hosté do konce poločasu ubránili svůj náskok a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Ve druhé půli došlo k velkému obratu. V 70. minutě přišel centrovaný míč do vápna, který se po několika odrazech dostal na kopačky Dominika Veselého. Ten svou pohotovou střelou srovnal na 1:1. Zvrat skóre na konečných 2:1 přišel v 77. minutě a to ve velkém stylu! K rozehrávce standardní situace se postavil Petr Němeček - nádherně obstřelil zeď a míč doslova zaplul do hostující svatyně. Pojistit vítězství mohl v 90. minutě Matěj Novák - na půlce hřiště převzal odkopnutý balon a řítil se zcela osamocen na Bodlákovu branku. Míč si posunul do pravé strany a nahrál zpětnou přihrávkou na Martina Puka. Ten v největší snaze dostat míč do sítě bohužel pouze trefil brankáře.



Sestavy


SK Sparta Kolín
A. Pellegrini [-] - M. Vácha [-] (82. M. Novák [-] ) , D. Nešpor [-] , L. Křelina [-] (65. M. Puk [-] ) , R. Biško [-] , L. Seifert [-] , L. Šindelář [-] (56. T. Mlynka [-] ) , D. Veselý [-] , P. Němeček [-] (90. D. Záhora [-] ) , A. Čapek [-] (90. D. Koděra [-] ) , L. Živný [-]

FK Brandýs nad Labem, z.s.
J. Bodlák [-] - M. Bohdan [-] , M. Baloun [-] , M. Stross [-] , M. Dosoudil [-] , J. Stross [-] - M. Kovařík [-] , M. Moravský [-] , D. Folwarczny [-] , M. Kubeš [-] - J. Moravec [-] (88. J. Reichert [-] ) -

ŽK: 31. L. Živný - 6. M. Dosoudil , 9. M. Stross .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - HÁDEK Jaroslav, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích