2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2018 17:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky prohrály podruhé v řadě, tentokrát nestačily v dohrávce na Slaný


Branky


0

Slaný - V dohrávce šestnáctého kola se představily Horky na hřišti ve Slaném. Domácí fotbalisté jim připravili druhou porážku v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šance domácích přinesla změnu skóre

Aktivní hosté vstoupili do zápasu lépe a zpočátku měli územní převahu. V 9' střílel na Sedláka Korec, ale branku minul. Ve 14' se před Sedláka se před Sedláka dostal z pravé strany Šimek, jehož střelu po zemi slánský brankář nohou vyrazil.

 

Až ve 37' se přvní příležitosti dočkali také domácí. Hned z toho byla vedoucí branka. Maroušek z prostoru před střídačkou rozehrál trestný kop. Na centr si naskočil Vimr a přes brankáře míč z jeho hlavy orazítkoval břevno. Dobíhající Hartman pak zblízka hlavou poslal míč do Michňovy sítě - 1:0. 

Znovu skvěle hrající Galbavý vstřelil klidnou druhou branku domácích

Ve 49' se v dobré pozici po centru z levé strany a odraženém míči objevil u míče kanonýr hostujícího celku Nádeníček, jeho střelu však na roh srazil vracející se Volgner. Také ošemetnou situaci o deset minut později díky včasnému vyběhnutí brankáře Sedláka přežili domácí bez úhony.

 

V 77' Sedlák perfektně sebral míč po ostře kopnutém rohu a bleskurychle poslal dlouhým a přesným vyýkopem do útoku Vimra. Ten si míč zpracovala přesnou přihrávkou našel Galbavého. Počínal si chladnokrevně při svém náběhu na brankáře Michňu a přesnou střelou na zadní tyč mu nedal šanci - 2:0.

 

O pět minut později střílel po rohovém kopu přesně a tvrdě Čáblík, ale Michňa předvedl na lajně skvělý reflex a míč vyrazil. V 84' uvolnil Galbavý svým typickým způsobem, přihrávkou mezi obránci Hansla, jenže ten svůj nájezd na brankáře vyřešil střelou vedle brány.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Také druhý zápas v krátkém sledu na domácím hřišti jsme zvládli. Obrana dnes pracovala velmi dobře a vyvarovala se závažnějších osobních chyb. Horky jsou vedoucím týmem krajského přeboru a tak zisk dalších třech bodů nás těší dvojnásobně. Navíc jsme jim vrátili trochu smůlovatou prohru 1:0 z prvního kola. Náš soupeř dorazil k zápasu osm minut před výkopem a samotné utkání tak začalo s desetiminutovým zpožděním. Bodovým ziskem se blížíme do klidných vod středu tabulky a to je pro slánské barvy dobře."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , U. Ahmed [-] (65. L. Stožický [-] ) , J. Galbavý [-] (87. A. Beneš [-] ) , T. Vimr [-] (88. J. Kubaška [-] ) , M. Hartman [-] , M. Holly [-] , M. Žahour [-] (74. M. Tikovský [-] ) , P. Čablík [-] , P. Volgner [-]

FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Karásek [-] , M. Šťastný [-] , J. Horák [-] - L. Cepka [-] , T. Doležal [-] , S. Smetana [-] , P. Klain [-] - R. Šimek [-] , B. Nádeníček [-] , M. Korec [-]

ŽK: 25. M. Hartman , 85. J. Galbavý - 80. J. Horák , 89. M. Šťastný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Suchý Aleš - NEHASIL Karel, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.