3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankové první půli rozhodla Lhota o své výhře druhý poločas


Branky


55. M. Kudela , 72. T. Borek , 85. L. Primus
0

Lhota - Po středeční dohrávce šestnáctého kola jsou spokojenější fotbalisté Lhoty, kteří porazili Kutnou Horu. Ta naopak čeká na první jarní body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas

První poločas byla nebezpečnější Lhota. Do první šance se dostal Nedvěd, ale jeho střelu ze strany vyrazil na roh Malý. V další šanci vychytal hostující brankář Ibeho. Nejnebezpečnější byl přímý kop z kopaček Kudely, ale gólman hostů si bez větších problémů poradil. Hosté odpovědně bránili a soustředěli se na rychlé protiútoky, které ale končily na hranici velkého vápna. Do ojedinělé šance hostů se dostal Piskač, ale s jehou lehkou střelou neměl Tůma příliš velké starosti. 

Lekce z produktivity, Lhota vstřelila tři branky

Ve druhém poločase začaly padat goly. Skóre se poprvé měnilo poprvé v 55' z kopaček Kudely. Hosté odvrátili rohový kop jen na velké vápno k domácímu hráči, který míč potáhl a poslal zpět břed branku a Borek zklepl míč pro zakončujícího Kudelu - 1:0. Šanci na vyrovnání měl Kulhánek, jehož vysunul Semrád, střela ale mířila těsně nad branku Tůmy. Blízko vyrovnání byl poté Franc. Z poloviny hřiště utekl a když už se zvail obránců, míč mu nešťastně odskočil a Tůma míč v poklidu sebral.Další příležitost hostl přišla, když vystihli rozehrávku Lhoty. Cimr obešel obránce , s Kulhánkem se dostali do situace dva na jednoho a prvně jmenovaný si chtěl místo nahrávky míč připravit ke střele, jenže zakopl a upadl.

 

V 72' se krásnou ránou z vápna prosadil domácí Borek - 2:0. Hosté chtěli s výsledkem něco udělat. Střelu z pravé strany lhotský brankář Tůma vyrazil i s pomocí Neumanna, který míč odkopl na rohový kop. V další šanci to pro změnu zleva Zkoušel Cimr, ale Tůmu nepřekvapil. V závěru utkání přišel rychlý brejk domácích. Po pěkné přihráce postupoval na brankáře Malého Ibe, ještě předložil volnému Primusovi a ten bez problémů uklidil míč do prázdné branky - 3:0. 



Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Dneska jsme narazili asi na nejlepšího soupeře, se kterým jsme na jaře hráli. První poločas měli domácí optickou převahu, ale nepustili jsme je do vážnější šance. Když to budeme někomu vyprávět, věřit nám nebude. V prvním poločase jsme hráli velmi dobře takticky a odpovědně, ve druhé půli jsme měli větší šance my, ale bohužel jsme shořeli na jejich neproměňování. Měli jsme čtyři tutové šance a prohráli 3:0."



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - J. Nedvěd [-] (59. L. Primus [-] ) , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] , T. Borek [-] , D. Danylych [-] , O. Popok [-] (70. R. Zlata [-] ) , R. Neumann [-] (88. J. Šíma [-] ) , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - B. Franc [-] , V. Piskač [-] (71. M. Wolf [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Bílek [-] - L. Marek [-] , J. Nekvinda [-] - V. Semrád [-] , D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] - J. Hradílek [-]

ŽK: 80. R. Neumann , 80. L. Primus - 6. J. Nekvinda , 74. L. Marek , 81. M. Wolf .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Žáková Dagmar - HES Filip, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.