Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zachraňující Valči, vystřílel vítěztsví Martin Ludvík


Branky


0

Zachraňující Valeč, přijela do Myslibořic v roli outsidera. Tato role jí nejspíše pasovala, jelikož vysokým vítězstvím vyloupili domácí a připsali si důležité 3 body v boji o záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu patřil Valči, která svoji úvodní převahu dokázala přetavit ve vedoucí branku. První nájezd ještě brankář Radek Vodička vychytal, ale po nedůrazném odkopu Michala Vítka se míč odrazil k Michalovi Chytkovi, který z hranice pokutového kopu s pomocí tyče poslal hosty do vedení. Reputaci si mohl napravit Michal Vítek, ale jeho střela skončila pouze na boční síti. Dobrým průnikem se prezentoval Bohumil Mencák, v souboji kapitánů byl úspěšnější brankář Zdeněk Macek. Myslibořicím se nedařila kombinace a Valeč se snažila cpát všechny míče na svého elitního střelce Martina Ludvíka, ten se však v prvním poločase neprosadil.

Druhý poločas patřil Valči, po 13. minutách se po rohovém kopu a následném centru hlavou trefil Martin Ludvík. Hosté byli dále aktivnější. V 70. minutě si slabší chvilku vybral domácí brankář, poté co mu vypadl míč k nohám Martina Ludvíka a ten pohotově posunul míč "bodlem" a zvýšil skóre zápasu na 0:3. Myslibořice se snažili nějak odpovědět, ale jejich akce končily na hranici velkého vápna, nebo chyběl domácím krůček k zakončení. Největší šanci měl střídající debutant za muže Patrik Nováček, který promáchl před opuštěnou brankou prodloužený míč od Hynka Svobody po rohovém kopu. Zápas uzavřel v 82. minutě Martin Ludvík, když dovršil hattrick, po pěkném náběhu za obranu si snad poprvé poradil s výborným stoperem Hynkem Svobodem a napodruhé překonal Radka Vodičky. Myslibořice snad od zápasu s Pyšelem minulý rok nevstřelily branku a podlehly dobře hrající Valči vysoko 0:4.

 



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - R. Pekárek [-] , L. Svoboda [-] (69. T. Palát [-] ) , H. Svoboda [-] , T. Farkaš [-] (71. P. Nováček [-] ) - M. Vítek [-] (65. J. Ondráček [-] ) , M. Pevný [-] , J. Horák [-] , P. Kocáb [-] (51. V. Mrňa [-] ) - B. Mencák [-] , M. Šoustal [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - F. Macek [-] , M. Veselý [-] (60. P. Chládek [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] - M. Ludvík [-] (83. S. Bobek [-] ) , T. Čachotský [-] (65. D. Procházka [-] ) , O. Kopuletý [-] , J. Ludvík [-] - D. Cabejšek [-] , M. Dufek [-]

Hráči zápasu: H. Svoboda - M. Ludvík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.