Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2018 17:30

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany inkasovaly na svém hřišti čtyři góly od Příbrami


Branky


0

Klíčany - V dohrávce 18. kola se na jaře nepříliš dobře hrající Klíčany utkaly s Příbramí, která si po zásluze odvezla všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Příbrami

Úvod zápas se odehrával spíše ve vzduchu, hosté několika nákopy zatlačili Klíčany, ale do šance se nedostali. Ve 31. min. se po krásné individuální akci z levé strany trefil krásnou a křižnou střelou Bábíček - 0:1.

 

Domácí mohli vyrovnat. V prvním případě se do zakončení dostal Minha na malém vápně, ale jeho pokus míčící do brány vystihl jeden z obránců. V druhé šanci centroval míč do vápna Jurčík, na který si naskočil Hájek a jeho pokus na poslední chvli vyrazil Solnař. 

Hosté střelecky vyučovali

V 56. min. dali hosté druhý gól, když po rohovém kopu zamířil přesně Vašek - 0:2. Klíčany hru otevřely a snažily se snížit, ale góly dávali hosté.

 

V 69. min se taktéž po standardní situaci trefil Machač, který využil špatného odkopu domácí obrany - 0:3. V 89. min se trefil svou střelou za vápnem do sítě Morav - 0:4.

 

Domácí se zmohli jen na snížení v 90. min. po centru Jurčíka a hlavičce Bellady - 1:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Máme krizi, která je stále větší a větší a je těžké se z toho dostat. Vždy se říká, když se nedaří, je potřeba alespoň důraz a v zápase makat. S Příbramí to bylo trápení. Za stavu 0:1 byly šance na vyrovnání, ale připadá mi to, že je to křeč. My jsme na podzim v Příbrami dali ze všeho gól a teď se to obrátilo, když Příbram dala gól prakticky ze všeho. Uznávám ale, že víc chtěli a šli si po vítězství. V dalším zápase už musíme vyhrát."




Sestavy


TJ Klíčany
P. Holý [-] - T. Jurčík [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Š. Vošta [-] (78. T. Krimlák [-] ) - Z. Malík [-] (46. V. Bellada [-] ) , T. Petříček [-] (46. M. Klár [-] ) , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] - D. Minha [-] (46. V. Jalaghonia [-] ) , J. Předota [-] -

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (52. J. Voříšek [-] ) , V. Machač [-] , D. Hájek [-] , D. Morav [-] , A. Bábíček [-] (80. J. Trefný [-] ) , M. Vašek [-] (70. O. Matějka [-] ) , O. Šváb [-] (66. M. Suchý [-] ) , V. Ševr [-] (87. T. Machek [-] ) , A. Rampa [-] , J. Krejča [-]

ŽK: 68. T. Jurčík , 76. P. Hájek - 53. J. Krejča .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, TYLCHERT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.