4:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 10:15

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libiš zvládla přestřelku proti Semicím


Branky


2. P. Dušek , 57. P. Zuskin , 63. M. Šobr , 84. M. Šobr - 5. J. Vavřík , 59. J. Cáska , 87. J. Cáska (p.)
0

Libiš - Třetí celek přivítal na svém hřišti poslední Semice, které na inkasovanou branku dokázaly najít odpověď. Favorit se natrápil, ale utkání nakonec zvládnul. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný stav v poločase

Lepší start do zápasu si domácí nemohli přát. Ve 2' po rychlé akci po levé straně přišla průniková přihrávka do vápna od Maláka, tam si míč našel Dušek a ze strany šel sám na brankáře, kterého překonal střelou po zemi na přední tyč - 1:0. O tři minuty později se ukázali také hosté. Semičtí měli výhodu standardní situace u hranice velkého vápna a po centru se dostal špatně odvrácený míč libišské obrany k neobsazenému Vavříkovi, který přízemní střelou z malého vápna na vzdálenější tyč prostřelil Brožka - 1:1.

 

V další šanci se ocitl opět Dušek, střílel po centru z pravé strany, ale gólman hostů střelu vykopnul. Poté byl brankář Chaloupka překonán, ale radost Libiše zhatil zvednutý praporek pomezního, signalizující postavení mimo hru. Semice se prezentovaly pouze dlouhými nákopy na vysokého útočníka, ale s těmi si poradila domácí obrana.

Dvougólový Šobr a Cáska, šťastnější po zápase byl ten domácí

I začátek druhého poločasu přinesl rychlou branku. V 57' zahrával Dušek rohový kop, po kterém hlavičkoval Zuskin a posléze si svůj pokus dorazil za záda brankáře hostí - 2:1. Stejně tak, jako v prvním poločase, vedení domácích nemělo dlouhé trvání. Hned vzápětí po rozehrávce přišel od stopera dlouhý nákop a Zuskin nestihl náběh Hromadníka a zastavil ho faulem před pokutovým územím, za který byl oceněn žlutou kartou. Přímý kop si vzal na starost Cáska a jeho střelu tečoval Kvída přímo do protipohybu Brožka - 2:2.

 

Mladý tým Libiše po druhé inkasované brance z druhé šance soupeře malinko znervóznil, ale to se po chvíli změnilo. Klid na jejich kopačky přišel po gólu z kopaček Šobra, ten míč do sítě v 63' doslova dotlačil. V souboji přehlavičkoval vyběhnuvšího Chaloupku a v leže míč dotlačil do odkryté brány - 3:2. V poslední desetiminutovce nejprve navýšil náskok Libiše znovu Šobr, tentokrát po rychlé brejkové situaci z pravé strany a přihrávky od Antoše - 4:2.

 

Poslední slovo měli ale hosté. Libiš zachybovala při vlastním autovém vhazování, když Kvída ztratil míč a poté fauloval v rohu velkého vápna Jareše a pískala se penalta. Cáska penaltu proměnil a korigoval na konečných 4:3. Utkání se poté už jen dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš, z.s.
Martin Pešek: "Zápas byl pro nás důležitý, protože jsme po dvou utkáních bez vítězství potřebovali vyhrát. Počítali jsme s tím, že soupeř bude vycházet ze zatažené obrany, což se v zápase potvrdilo. Přes potíže s koncentrací, které jsme po vstřelených gólech měli, jsme to zvládli, takže jsme nakonec rádi za tři body, na které jsme se nadřeli víc, než jsme před zápasem očekávali."




Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s.
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] (79. V. Turek [-] ) , M. Malák [-] , J. Mpong [-] (60. P. Novotný [-] ) , P. Dobrovolný [-] (46. V. Antoš [-] ) , T. Stejskal [-] (46. J. Prieložný [-] ) , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] (90. I. Adenubi [-] ) , P. Dušek [-]

AFK Sokol Semice
J. Chaloupka [-] - J. Cáska [-] , J. Vavřík [-] (86. V. Kavka [-] ) , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , Š. Jareš [-] (46. T. Holan [-] ) , P. Švarc [-] , T. Dudla [-] , D. Šimek [-] (57. P. Hobík [-] ) , M. Novák [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 19. M. Malák , 59. P. Zuskin .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Asník Daniel - ŠEFARA Milan, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.