Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 12:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí si s chutí zastřílelo, Trpišovský zaznamenal druhý hattrick ve dvou zápasech


0

Radotín - Na umělé trávě změřily proti sobě síly Hvozdnice a Poříčí. Fotbalisté Poříčí navázali na své předešlé dva zápasy jarní části a skvělou formu potvrdili i v zápase s Hvozdnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině nebylo co řešit, Poříčí vedlo o čtyři branky

Od začátku zápasu se Poříčí do svého soupeře pořádně zakouslo a po půl hodině bylo defakto po zápase. Skóre otevřel v 9' Filip, který dorazil hlavičku Trpišovského po centru P. Pohorského - 0:1. Již v 15' se Posázavan radoval podruhé, když se po přihrávce Bohaty z brankové čáry a přiťuknutí P. Pohorského trefil Rejhon - 0:2. I z další šance padla branka. Ve 23' vyslal kolmicí Bohata na Trpišovského, ten si poradil s obráncem a následně i brankářem - 0:3. O tři minuty později nacentroval do vápna domácích Vosáhlo a hlavou se trefil přesně do sítě Žák - 0:4.

 

S velkým náskokem Poříčí ubralo plyn. Snížit mohl Třešňák a Rochl, ale ani jeden nebyl úspěšný, když si s oběma pokusy věděl rady Soukup. Ke vstřelené brance nevedly ani standardní situace.  Z trestného kopu ještě pálil Stracený nad branku. Na druhé straně měli ještě do poločasu šance Filip, J. Pohorský a Trpišovský, ale skóre zůstalo nezměněno.

Trpišovský dokázal opět vstřelit hattrick

Ve druhém poločase hra upadla. Hvozdničtí měli snahu snížit, ale to se jim nepovedlo. Poříčí spoléhalo na brejkové situace, po kterých se dvakrát trefil Trpišovský a tím zkompletoval druhý hattrick ve dvou zápasech - 0:6. Další šanci ještě Trpišovský neproměnil a po něm ani Rejhon.



Ohlasy k zápasu



SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Mám z naší hry radost a doufám, že mi vydrží dlouho. Opět jsme díky pěkným kombinacím byli i produktivní. Navíc jsme udrželi vzadu nulu a tak měl Michal Soukup v naší brance skvělou premiéru."



Sestavy


SK Hvozdnice
J. Hajnal [-] - L. Stracený [-] , M. Tomanec [-] , M. Novák [-] , O. Hodosi [-] , L. Obermajer [-] (46. M. Matys [-] ) , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , T. Němec [-] (46. M. Hnilička [-] ) , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (73. K. Vacek [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] (66. V. Balata [-] ) , D. Filip [-] (80. Z. Hašek [-] ) , J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-]

ŽK: 5. M. Tomanec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Benák Petr - SVOBODA Jindřich, BAROCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.