3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod navíc po penaltách zůstal v Rejšicích


Branky


0

Rejšice - Stejně tak jako Slaný, hráli fotbalisté Tuchlovic svůj první jarní zápas až ve třetím hracím týdnu. Rejšičtí možná spoléhali na jejich nerozehranost, ale Tuchlovice v utkání vstřelily brzký gól a ujaly se vedení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuchlovické vedení dlouho nevydrželo

Úvod utkání se odehrával bez šancí. Do prvního náznaku se dostal domácí Bělík, ale jeho střelu ze sedmé minuty z pětadvaceti metrů tečovala hostující obrana mimo bránu. V 10' padla ale první branka a byli to překvapivě možná hosté, kteří se dostali do vedení. Fitko nakopl dlouhý míč, který prodloužil Kedroň k Cabejškovi. Jeho podporoval na pravé straně Kala, vyměnili si míč a Cabejšek poslal svůj tým do vedení - 0:1. O chvíli později se z první opřel do letícího míče domácí Bělík, ale mířil několik metrů mimo.

 

Na konci 16' zahrozili znovu Rejšice, když po přihrávce Bělíka zakončoval Sabol a Pospíšil se vytáhl se skvělým zákrokem. Tento zdvižený prst směrem k defenzivě Tuchlovic zřejmě nestačil. O dvě minuty později krásně zakombinovali po levé straně Zikmunda s Kořínkem a otevřel se prostor pro nabíhajícího Pečínku. Levý obránce poslal centr do vápna, ale hostující brankář míč vyrazil pouze na hranici velkého vápna k Bělíkovi, který se snažil chytrou střelou přelobovat Pospíšila, ten se stihl vrátit a konečky prstů stačil míč vyrazit, ale pouze na břevno a dobíhající Zikmunda měl před sebou už jen prázdnou bránu - 1:1.

 

V 25' zahrál jeden z rejšických obránců nepovedenou malou domů a následoval rohový kop Tuchlovic. Po menším závaru míč směrem na branku prodloužil Brnovják a Novák raději na jistotu míč jen posunul nad svou branku. Hosté udělali z výhody nevýhodu a následoval rychlý brejk domácích. Na levé straně se uvolnil Zikmunda, do střelecké pozice přihrál Sabolovi. K překvapení všech tento hráč nestřílel a chytrou patičkou našel Bělíka a ten napálil míč do sítě - 2:1. 

Pospíšil několika zákroky podržel svůj tým

Druhý poločas začal šancí domácích. Ve 48' dostal od Pečínky přihrávku za obranu Sabol, ale jeho slabou střelu v pohodě pokryl Pospíšil. O tři minuty později viděli diváci krásný fotbalový moment a pěknou akci Rejšic. Klíma ze středu pole viděl na levé straně rozeběhnutého Zikmundu, ten si míč zasekl před obráncem a našel na velkém vápně osamoceného Sabola. Hráč s číslem sedmnáct se s míčem dlouho nemazlil a vyslal pěknou střelu levačkou, ale i tentokrát byl úspěšnější hostující brankář, který vytasil parádní zákrok a míč vyrazil na rohový kop.

 

V 56' byl u postranní čáry faulován střelec úvodní branky zápasu Cabejšek a k míči se postavil Pudil. Parádním centrem našel hlavu Brnovjáka, ale proti jeho hlavičce se na brankové čáre zaskvěl Novák, míč ale vyrazil zpět k nohám Brnovjáka a i jeho dorážku skvělým zákrokem vyrazil, již k nevoli Rejšic za brankovou čárou - 2:2.

 

Domácí chtěli z tohoto utkání všechny tři body a ve zbytku utkání byli lepším týmem. Dvacet minut před koncem prodloužil Sabol míč k Bělíkovi, ten se z úhlu řítil sám na brankáře, který zmenšil střelecký úhel a šanci vychytal. Ještě v té samé minutě se Bělík do šance dostal znovu, tentokrát po skvělé přihrávce Fingerhuta, ale ani v tomto případě to nebyl gól. Střelou na zadní tyč minul branku i dobíhajícího spoluhráče, který by uklízel do odkryté branky. O chvíli později se do velké šance dostali ve velkém vápně Kořínek, proti kterému se zaskvěl Pospíšil a dorážející Klíma nemířil mezi tři tyče. 

 

 

Rozhodovala až šestá serie

Jako první začínali kopat Rejšice a Bělík byl úspěšný, stejně tak na druhé straně Fitko. Ve druhé sérii penalty bezpečně proměnili domácí Klíma i hostující Hafenrichter. Pátá penalta gólem neskončila, Pospíšil chytil pokus Kopeckého a Pudil bezpečně pod břevno poslal hosty do vedení.

 

V dalších pokusech přišlo srovnání. Pečínka dal a tuchlovický Kala penaltu doslova zazdil svým mizerným a slabým pokusem doprostřed branky. Srovnáno před posledními střelci. Oba úspěšní, Kořínek i Chaloupka.

 

V šesté sérii se už hrála takzvaná náhlá smrt. Na Zikmundův pokus si Pospíšil sáhl, ale střela skončila v síti. Jakub Jiránek musel dát, to se nepovedlo a tak bonusový druhý bod zůstal v Rejšicích.



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - R. Kopecký [-] , O. Jon [-] (65. J. Sameš [-] ) , V. Pečínka [-] - A. Fingerhut [-] , Z. Bělík [-] , M. Sabol [-] (79. M. Karela [-] ) , L. Kučera [-] - F. Kořínek [-] , F. Klíma [-] , D. Zikmunda [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - J. Kala [-] , J. Červenka [-] (46. Š. Procházka [-] ) , M. Kedroň [-] (83. M. Pospíšil [-] ) , D. Chaloupka [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Pudil [-] , M. Cabejšek [-] (87. J. Jiránek [-] ) , M. Fitko [-] , J. Tirol [-] , M. Brnovják [-]

ŽK: 38. O. Jon , 69. A. Fingerhut , 81. V. Pečínka , 91. F. Klíma - 36. M. Kedroň , 74. J. Kala , 91. J. Jiránek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hes Filip - VYHNAL Karel, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.