D. Snop 26. (p.)
A. Brahimi 33.
P. Janda 40.
3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany inkasovaly druhý poločas dva góly, přesto slaví tři body


Branky


26. D. Snop (p.) , 33. A. Brahimi , 40. P. Janda - 74. S. Ibe , 85. M. Kudela
0

Poříčany - Po dobrém úvodu do jarní fáze a zisku pěti bodů ze dvou zápasů, čekal na Poříčany soupeř ze Lhoty. Pro svěřence Zdeňka Kudely se jednalo o první mistrovský zápas po zimní přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčany vstřelily za poločas tři branky

Začátek zápasu domácí nikam nespěchali a čekali s čím přijde soupeř. Lhota měla náznaky šancí, ale nepovedlo se zakončit a nebo byl proti brankář Klíma, jako v případě střely Danylycha, jenž nedal branku z malého vápna. Ve 4' minutě poslal svou pumelice na branku z uctivé vzdálenosti Janda, Tůma byl pozorný a vyrazil míč na břevno.

 

Ve 26' ne nedohodnul Borek s Danylychem a druhý jmenovaný fauloval. Poříčany měly možnost zahrávat pokutový kop a Snop poslal svůj tým do vedení - 1:0. O Chvíli později si svůj premiérový gól v dresu Poříčan po Kmoníčkovo přihrávce připsal Brahimi, který obešel brankáře hostí - 2:0. Ve 40' přišla další brejková situace domácích a Janda zakončil střelou na zadní tyč - 3:0. 

Lhota pouze snížila na rozdíl jedné branky

Ve druhém poločase se Poříčany zatáhly a čekaly, co předvedou hráči Lhoty. Jejich tlak se postupně stupňoval. Velkou šanci na vstřelení branky měl Kudela, ale penaltu neproměnil, orazítkoval břevno Klímovy brány. V 74' se prosadil Ibe, když zachyboval brankář domácích, který pustil za svá záda střelu z velkého úhlu - 3:1. V poslední desetiminutovce vyvinula Lhota velký tlak a přišlo snížení na rozdíl jedné branky z kopaček Kudely - 3:2. Víc se už ale neudálo a Poříčany tak mohly slavit další tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
FIlip Stárek: "Čekal nás velmi obtížný domácí zápas, na který jsme byli dobře připraveni a navíc se nám do sestavy vrátil Ondra Puk. Opět musím říct, že celý tým tvrdě makal a bojoval. Teď se musíme soustředit na zápas s Rejšicemi.




Sestavy


SK Poříčany
J. Klíma [-] - P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , S. Netolický [-] (87. L. Mužík [-] ) , L. Holler [-] , V. Pařízek [-] , J. Prejsek [-] (73. F. Stárek [-] ) , A. Brahimi [-] (90. L. Hampl [-] )

SK Lhota
J. Tůma [-] - S. Ibe [-] , D. Danylych [-] , O. Popok [-] (66. R. Zlata [-] ) , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-] , J. Nedvěd [-] , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] , T. Borek [-]

ŽK: 38. P. Janda , 89. L. Mužík , 90. O. Puk - 35. M. Šalamoun .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vyhnal Karel - HES Filip, ZUSKA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.