M. Burian 87. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Burian zařídil z pokutového kopu tři body pro Nespeky


Branky


87. M. Burian (p.)
0

Nespeky - V krajském fotbalovém přeboru se nespečtí hráči museli obejít v zápase s Hvozdnicí bez svého trenéra a také Petra Mikolandy, jenž měl povinnosti u reprezentační U21. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance z úvodu nevyužity

Do zápasu vstoupily Nespeky aktivně a již ve 4' měl velkou šanci Burian, který ale zakončoval těsně vedle. V 6' byl blízko úvodní branky Kubec a o chvíli později i Iheanacho, ale ani jeden nedokázal překonat brankáře hostů Hubínka.

 

Naproti tomu Hvozdnice hrozila z rychlých a nebezpečných brejků. Velkou šanci měl Mráz, který postupoval ze strany na domácího brankáře, ale Drážek byl pozorný. 

Pár minut před koncem rozhodl Burian

Podobný průběh měl i druhý poločas. Domácí měli na těžkém terénu herní převahu, ale bez nějaké vyložené šance. V 72' si nerozuměli Drážek s obránci a odražený míč se dostal k hostujícímu Mrázovi, který přehodil nejen vyběhnutého brankáře, ale také odkrytou branku.

 

V 85' posoudil rozhodčí faul na Večeru jako nedovolený a nařídil pokutový kop ve prospěch Nespek. Po diskuzi mezi hosty a rozhodčím se o dvě minuty později trefil z penalty Burian a rozhodl tak utkání - 1:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Myslivec, zastupující trenér: "Od první minuty jsme byli aktivnější, ale kromě Burianovi šance z úvodu utkání jsme moc nebezpeční nebyli. Po herní stránce to špatné nebylo, kluci bojovali, ale žádnou vyloženou šanci jsme si nevytvořili. Druhý poločas byl velmi podobný, měli jsme převahu, ale bez nebezpečného zakončení a soupeř hrozil z brejků. Jednou nás tam podržel Venca, který dobře vyběhl a gólovou střelu chytil. V závěru byla ta penalta. Já osobně to moc neviděl, byla to hodně nepřehledná situace, ale podle hráčů tam k nedovolenému zákroku jednoznačně došlo."




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , D. Cvrček [-] (81. M. Voráček [-] ) , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - M. Klauz [-] , L. Braný [-] , M. Večera [-] , F. Iheanacho [-] , D. Pešta [-] - D. Kubec [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - L. Stracený [-] , M. Tomanec [-] , L. Obermajer [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , J. Neumann [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - DOHNAL Lukáš, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.