Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nádeníček hvězdou, hattrickem sestřelil berounský Union


0

Horky - Souboj dvou týmů z horních pater tabulky, kdy se utkal první se čtvrtým, se divákům příliš nelíbil. Zápas nabídl mnoho nepřesností s velký počet chyb a ztracených míčů. Po přestávce začaly padat alespoň góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváky nudil

Z kraje utkání se pokusil o střelu z větší vzdlenosti Smetana, ta byla sražena hosty na rohový kop, po kterém hlavičkoval nad Hůlovu branku Nádeníček. Hra se poté se spousty nepřesností odehrávala ve středu hřiště.

 

První zásah brankáře přišel až po dvaceti minutách, když z velké dálky střílel Sameš, ale jen do míst, kde stál brankář hostí a ten míč v pohodě chytil. Vzápětí pravděpodobně gólovou střelu Klaina zastavila hradba berounských obránců.

 

Ve 30' hlavičkoval po standardní situaci nad bránu Doležal. Domácí brankář si připsal první zákrok po slabé střele až deset minut před koncem prvního dějství. První poločas nenabídl divákům příliš fotbalovosti.

Nádeníček rozvlnil síť ve druhém poločase hned třikrát

I začátek druhého poločasu byl téměř jako přes kopírák tomu prvnímu. Míč na svých kopačkách měly více Horky, ale hrálo se téměř bez šancí. V 58' se diváci dočkali konečně první branky. Smetanův dlouhý nákop do vápna a špatný výběh brankáře Hůly potrestal hlavou Nádeníček - 1:0.

 

O pět minut později se tentýž hráč prosadil podruhé. Zahálka prostrčil míč na pravé straně na Cepka, který přesným centrem našel právě Nádeníčka, ten si míč zpracoval a na střelu měl dostatek času - 2:0. V 66' se Nádeníček převtělil do role nahrávače, ale Cepka stoprocentní šanci do poloodkryté branky trestuhodně zazdil.

 

V 83' přišel do vápna hostí centr z levé strany z kopaček Smetany a Nádeníček se z první opřel do míče a za přispění tyče uzavřel hattrickem skóre - 3:0. Brankář domácích Michňa za celý zápas nemusel čelit snad jediné nebezpečné střele Berounských. 



Ohlasy k zápasu


FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "Zápas s Berounem byl náš první jarní v domácím prostředí. Bylo to těžké jak po fyzické, tak také psychické stránce. Po neúspěšných zápasech se nám dařilo střelecky. Nádeníček byl odměněn za své nasazení a pracovitost. Za trpělivost a bojovnost musím ale pochválit celé mužstvo. Dál bych chtěl vyzdvihnout Milana Boudu, který zaskočil z B mužstva a byl opravdu oporou. Myslím si, že jsme si výhru zasloužili, v prvním poločase jsme měli převahu, ale nedostávali jsme se do vyložených šancí. Ve druhém poločase už šance přišly, které proměnil Nádeníček. Jsem rád za tři body, které nám pomohou hlavně v hlavě a do dalších těžkých zápasů."

Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí týmu: "Ve vyrovnaném utkání, které se spíše odehrávalo od vápna k vápnu jsme bohužel udělali tři zbytečné chyby a bohužel prohráli."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Bouda [-] (78. R. Šimek [-] ) , M. Šťastný [-] , M. Karásek [-] , Z. Zahálka [-] - L. Cepka [-] , T. Doležal [-] (89. P. Cimrman [-] ) , S. Smetana [-] , P. Klain [-] - B. Nádeníček [-] , M. Korec [-]

Český Lev - Union Beroun
M. Hůla [-] - M. Horel [-] , L. Sklenář [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , L. Markvart [-] , D. Soukup [-] (73. L. Vávra [-] ) , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

ŽK: 39. T. Doležal , 51. P. Klain - 66. M. Krčma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.