Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí celek nezaváhal, Horky porazily Kíčany


10

Horky - Domácí tým potvrdil pozici v tabulce a i díky dvěma gólům Nádeníčka porazil Klíčany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól přišel po chybě

Od začátku byly Horky lepším týmem a dostaly se navíc velmi brzo do vedení. V 10. min. došlo k nedorozumění domácího brankáře s obranou a Nádeníček už měl před sebou jen prázdnou bránu - 1:0.

 

Vyrovnání měl na kopačkách Minha, ale netrefil zařízení. V dalších šancích se pak ocitl Malík, ale brankář domácích Michňa nemusel ani jednou ze dvou střel zasahovat.

 

Ve 23. min. přidaly Horky druhý gól. Po rohovém kopu zůstal zcela volný Horák a krásnou střelou z velkého vápna se trefil z voleje přesně k tyči - 2:0. 

Nádeníček skóre uzavřel

Úvod druhého poločasu byl v režii Klíčan. Ve 48. min. se po rohu trefil hlavou do šibenice Krimlák - 2:1. Hosté po kontaktním gólu ožili a Horky zatlačili, měli více ze hry.

 

Domácí se uklidnili v 65. min. po vstřeleném gólu střídajícího Murárika, který se dostal k odraženému míči a trefil se přesně - 3:1.

 

Nádeníček skóre otevřel a také uzavřel. V 86. min. vyhodil Michňa míč na Zahálku, ten pak odcentroval do vápna a našel nikým hlídaného kanonýra Nádeníčka, pro kterého už nebyl problém poslat míč za Zamazala - 4:1



Ohlasy k zápasu


FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "Po zápase ve Hvozdnici jsme potvrdili dobrou formu. Klíčany jsme nepodcenili a vstoupili jsme do zápasu po touze po třech bodech. Od začátku zápasu jsme soupeře zatlačili a vstřelili do poločasu dva góly. Do druhého poločasu jsme nastoupili uspokojení, že se nic stát nemůže a pravdou byl opak. Apeloval jsem a důsledně upozorňoval na to, že poločasový výsledek 2:0, je nejhorší, co ve fotbale je. Hosté vystřídali a dali kontaktní gól. Naštěstí jsme pak vedení navýšili. Chci pochválit celý mančaft i střídající hráče, kteří hru oživili."

TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Věděli jsme, že to bude těžké utkání, ale také jsme věděli, že musíme oproti minulému utkání zlepšit důraz a mít chuť vyhrát. Bohužel jsme zase nezachytili začátek zápasu a již v desáté minutě jsme prohrávali. Soupeř byl těžký, ale hratelný. Nechali jsme pár hráčů odpočívat na domácí utkání s Příbramí, se kterou hrajeme ve středu a doufám, že ten zápas vyhrajeme - musíme."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Šťastný [-] , J. Horák [-] , Z. Zahálka [-] , M. Karásek [-] - S. Smetana [-] , T. Doležal [-] (46. O. Murárik [-] ) , L. Cepka [-] (78. J. Hložek [-] ) , P. Klain [-] - B. Nádeníček [-] , M. Korec [-] (68. R. Šimek [-] )

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] , J. Horák [-] (71. J. Musil [-] ) - D. Minha [-] (68. P. Hájek [-] ) , Z. Malík [-] (68. J. Předota [-] ) , T. Petříček [-] , T. Buldra [-] - V. Bellada [-] (46. M. Socha [-] ) - P. Dvořák [-] (46. M. Klár [-] )

ŽK: 43. V. Bellada , 62. M. Krimlák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DUCKÝ František, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu tipovat jinak, než naší výhru. Bude to těžké utkání, Horky známe velmi dobře. Jsou favoriti. Doufám, že překvapíme a s nadsázkou vsázím na nás.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích