2:1
(0:1)
20. V. Kraus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky po poločase otočily skóre a vyhrály nad Tuchlovicemi


Branky


10

Nespeky - Souboj devátých Nespek a desátých Tuchlovic, které v tabulce dělil jediný bod, vyzněl lépe pro domácí Nespeky, které otočily průběh utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuchlovické vedení zařídil Kraus

Ve 20. min. prohrál domácí Tomáš Krejza osobní souboj na polovině hřiště a hosté přešli do rychlého protiútoku čtyři na dva, který vyřešili učebnicově a tuchlovický Kraus otevřel gólový účet - 0:1.

 

Do konce poločasu měli Nespečtí tři dobré příležitosti ke skórování, ale ani v jednom případě se jim nepodařilo trefit branku. Ve 28.min pálil Iheanacho nad, o chvilku později mířil na zadní tyč Mikolanda a neujala se ani střela Davida Pešty, která letěla vysoko nad.

 

Hosté měli v prvním poločase krom gólu jedinou střelu na domácí bránu, ale tu Drážek bez problémů chytil. První poločas tak skončil výsledkem 0:1 pro hostující Tuchlovice.

Domácím se povedl obrat

Nespecké šance pokračovaly i ve druhé půli. V 50. min. centroval Voráček, ale Urbanovo zakončení z voleje zachytila jen ochranná síť za bránou. Nicméně o minutu později se z pravé strany prosadil Pešta a střelou na zadní tyč vyrovnal - 1:1.

 

V 58. min. zahrával Kubec rohový kop a centrovaný míč posadil přesně na hlavu Mikolandy, který otočil výsledek utkání - 2:1.

 

V 76. min. došlo k nešťastnému střetu domácího Mikolandy s brankářem hostí, který bohužel zápas nedochytal a musel střídat.

 

V závěru utkání fauloval na půlce hřiště hostující Kedroň, a protože dostal druhou žlutou kartu, tak měli domácí krátkou přesilovku.

 

V sedmé minutě nastavení mohli domácí pojistit těsné vedení, ale přečíslení dva na jednoho nezvládli a díky horšímu zpracování ani nezakončili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Nastoupili jsme v netradičním rozestavění na tři útočníky. Prvních dvacet minut jsme hráli tragicky, ale paradoxně jsme dostali gól až, když nám hra začala fungovat. Přesto jsme první půli hráli špatně, chyběla součinnost, protože systém nefungoval. I do druhé půle jsme nechali stejné rozestavění a naše hra s zlepšila natolik, že jsme dali dva góly. Ke konci byl zápas hektický, ale cennou výhru jsme uhájili. Musím poděkovat Márovi Večerovi, který odehrál zápas i sebezapřením a týmu tím pomohl."




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , M. Večera [-] , O. Urban [-] , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - F. Iheanacho [-] , D. Pešta [-] (90. J. Myslivec [-] ) - P. Mikolanda [-] , M. Voráček [-] (90. M. Hanuš [-] ) , D. Kubec [-]

AFK Tuchlovice
D. Franěk [-] (79. M. Pospíšil [-] ) - Š. Procházka [-] (73. M. Pospíšil [-] ) , M. Fitko [-] , J. Červenka [-] , M. Brnovják [-] , V. Kraus [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Kedroň [-] , D. Chaloupka [-] , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-]

ŽK: 36. D. Kubec , 61. M. Večera , 90. F. Iheanacho - 47. M. Kedroň , 63. P. Hafenrichter . ČK: 85. M. Kedroň .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Tvaroh Petr - VLK Miroslav, VLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Přeji výhru Nespekům a myslím si, že na domácím hřišti to zvádnou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích