O. Puk 87.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany porazily Libiš gólem v závěru


Branky


87. O. Puk
10

Poříčany - Do Poříčan přijela třetí Libiš, které se zatím na jaře nedaří tolik bodově jako na podzim. O výhře Poříčan rozhodla jediná branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šance přicházely ze standardních situací

První poločas Libiš kombinovala, snažila se hrát přesně. Často docházelo ze strany hostů ke střelám ze střední vzdálenosti, ale na brankáře Klímu si nepřišli. Nevyzrál na něj dvakrát Šobr, poté si poradil Klíma i s pokusem Maláka.

 

Domácí hrozili převážně z brejkových a standardních situací, převážně hlavně z dlouhých autů Prejska, kdy si míč často nacházel Puk a hlavou zakončoval, ale ani jeden jeho pokus neskončil gólem.

Pár minut před koncem rozhodl domácí Puk

Druhý poločas byl herně vyrovnanější. Hosté zkoušeli štěstí opět ze střední vzdálenosti a domácí stejně jako v první půli, tak i v té druhé, ze standardek. Z jedné akce trefil Puk břevno brány. kterou hájil Brožek a jeho další pokus hostující brankář zlikvidoval.

 

Změnit skóre mohl hostující Stibora, ale branku nedokázal vstřelit. Domácí měli velký počet rohových kopů a po jednom z nich se v 87. min. dostal k míči Puk a dal vítězný gól - 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Václav Kupr, manažer: "Byl to velice těžký zápas, kdy nám problémy dělala rychlá kombinace soupeře. Už v poločase bylo jasné, že ten, kdo vstřelí branku, vyhraje. Nás podržel v klíčové situaci brankář Klíma a v závěru za nerozhodného stavu zbrklá hra soupeře. O výsledku zápasu rozhodl roh a výběr místa Ondry Puka, který rozhodl o dalším tříbodovém zisku. Samozřejmě děkujeme za fantastickou návštěvu, výbornou podporu našich fanoušků, kterou hráči v těžkých zápasech cítí."

TJ Sokol Libiš, z.s.
Přemysl Dušek: "Ani pořádně nevím, jestli mám k utkání co říci. Byl to nesmyslný zářez. Když řeknu, že rozhodčí pískali úplně obráceně, tak je to málo. Domácí hráči nadávali a rozhodčí to přehlížel. Fauly otáčel obráceně, na střídačce si to někdo psal a měli jich pětkrát více než my, ale jejich fauly se moc nepískaly. Nám pískl občas něco, aby překazil výhodu. Vždy když jsme mohli jít do přečíslení, útok zastavil zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Polovina hráčů z Poříčan se za to styděla, druhá byla ráda, ještě nás provokovali. Jen co jsme se skoro zmocnili míče, pískal se útočný faul. Rozhodčí nás pískal podruhé a smál se nám do tváře. Přirovnal bych to k zápasu ze seriálu Okresní přebor, naprosto stejný. Chodíš přes týden na tréninky, pak jedeš na zápas někam daleko a tam rozhodčí předvedou tohle. Byla to opravdu ostuda fotbalu. To nám ještě soupeř řekl, že nás ještě neřežou tolik, co normálně, že můžeme být rádi. Podle mě je hráčem utkání jednoznačně pan Jindřich Svoboda. Předvedl kvalitní výkon, který nemá obdoby a doufám, že obdržený úplatek investuje do seberealizace a sebevzdělání, aby se nic už takového neopakovalo. A jestli se o úplatek nejednalo, tak nevím proč pan Svoboda nedělá třeba na nádraží, tam si ostudu pískáním neudělá. A ještě bude něco málo platný."



Sestavy


SK Poříčany
J. Klíma [-] - J. Koula [-] (88. A. Kopecký [-] ) , P. Janda [-] , F. Stárek [-] (68. L. Mužík [-] ) , L. Hampl [-] , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , S. Netolický [-] , L. Holler [-] , J. Prejsek [-]

TJ Sokol Libiš, z.s.
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , P. Dušek [-] , T. Vaněk [-] , M. Malák [-] , P. Dobrovolný [-] (7. V. Turek [-] ) , T. Stejskal [-] , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] (66. V. Stibora [-] ) , P. Novotný [-]

ŽK: 30. D. Snop , 60. S. Netolický , 67. P. Janda , 89. L. Hampl - 21. T. Stejskal , 37. M. Šobr , 61. P. Zuskin , 68. M. Malák , 75. V. Turek , 75. T. Kvída , 88. T. Vaněk .
Počet diváků: 362. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ZDENĚK Josef, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Tady bude překvapení kola.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích