2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:15

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libiš o výhře rozhodla po změně stran


Branky


12

Libiš - Fotbalisté Libiše mají zápasy jako na houpačce. Jednou je to výhra, jednou prohra. Slaný sice v poločase vedlo, ale Libiš druhou půli dovršila obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slaný poslal do vedení Hořejší

Úvod zápasu se hostům vydařil, nejenom, že zachytili nápor Libiše, ale také ohrožovali branku domácího celku. Ve 12. min. se Slaný dostalo do vedení, když Ahmed vyslal vpřed Marouška, který šel sám na brankáře, udělal mu kličku, přičemž se dostal s míčem až k zadní lajně, mimo střelecký úhel, nicméně stačil míč poslat před bránu, kde Hořejší z metru trhal síť za zády brankáře Brožka - 0:1.

 

Ve 23. min. slánské podržel Sedlák, když vyrazil jedovatou střelu Novotného a dorážku Stibory stačil vytěsnit na tyč. Také v 26. min. Sedlák předvedl rychlé vyběhnutí, čímž zmařil šanci Antoše. Po půlhodině hry střílel zleva domácí Vimr, ale míč proskákal vedle Brožkovy brány.

 

Ve 40. min. se elegantním způsobem Galbavý zbavil obránce a přízemní střelou nastřeli tyčku libišské brány. V samém závěru prvního dějství pak trestný kop téhož hráče prosvištěl jen centimetry vedle.

V závěru zápasu dokonal obrat střídající Matucha

Hosté mohli hned v úvodu druhého poločasu zvýšit své vedení. Ve 47. min. zachytil přihrávku domácích Holly, vyslal vpřed Hořejšího, který míč dal doprava na osamoceného nabíhajícího Hansla, který se tak ocitl ve vyložené šanci, jenže míč s léžérností sobě vlastní poslal vedle brány. V 54. min. získal míč Vimr, zblízka vystřelil, jenže ani on bránu netrefil. V 62. min. standardní situaci Galbavého Brožek chytil.

 

Trest za nevyužité šance přišel v 64. min., když se k míči se štěstím přes Marouška dostal Turek a povedenou střelou zpoza šestnáctky vyrovnal - 1:1. Od této chvíle pak domácí začínali mít v utkání navrch a před Sedlákem se objevovali stále častěji a zároveň si vytvářeli šance. V 77. min. byl před vápnem faulován Tikovský a Galbavý poslal míč z přímého kopu nad břevno.

 

Domácí hráči pak ale udeřili v pravé poledne, to se zrovna psala 88. min. zápasu a obrátili skóre ve svůj prospěch. Volgner u rohového praporku nedokázal zabránit centru před bránu, na míč si naskočil střídající hráč Matucha a poslal jej do sítě za bezmocného Sedláka - 2:1.

 

Obsáhlá fotogalerie od Vladislava Lukáše a Antonína Čvančary - děkujeme!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Martin Pešek: "Dnes jsme čekali těžké utkání, vzhledem k počasí a naší rozsáhlé marodce, což se také potvrdilo. Soupeř byl od úvodu houževnatý a hrozil z brejků po chybách v naší místy až moc zdlouhavé rozehrávce. Po jedné z takových chyb padl první gól, kdy soupeř udeřil do otevřené obrany po dobře sehraném brejku. Většinu zápasu jsme sice kontrolovali balon, ale pouze po vápno, proto se sluší uznat, že do naší branky v polovině druhého poločasu byl soupeř nebezpečnější. Po vyrovnání však fyzicky odpadl a my jsme toho využívali. Naše převaha vyústila ve vítěznou branku, kterou se nám podařilo vstřelit těsně před koncem. Jsme šťastní, že jsme to zvládli, protože soupeř nám opravdu nedal nic zadarmo."

SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Škoda ztracených bodů v Libiši, většinu zápasu jsme kontrolovali na velikánském a dobře připraveném hřišti hru, dostávali jsme se do zakončení, které nám však nevycházelo podle našich představ. Zahodili jsme více slibných příležitostí a tak přesto, že jsme pomýšleli na nějaký ten bodový zisk, odjíždíme s prázdnou. Libiš disponuje mladými a běhavými hráči, které vede trenér Šenkeřík. V našem celku chyběli kvůli pracovním povinnostem Čablík a Hartman a svoji premiéru v základní sestavě áčka si odbyl mladý Krym."



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - P. Dušek [-] , P. Novotný [-] , P. Dobrovolný [-] (52. F. Mündl [-] ) , P. Zuskin [-] (8. J. Prieložný [-] ) , M. Šobr [-] , V. Stibora [-] , V. Antoš [-] , V. Turek [-] , M. Pešek [-] (60. J. Matucha [-] ) , M. Malák [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Vimr [-] , J. Kubaška [-] , J. Krym [-] , P. Volgner [-] , J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (75. M. Tikovský [-] ) , U. Ahmed [-] (62. L. Stožický [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Holly [-]

ŽK: 44. M. Brožek , 80. M. Malák - 43. J. Krym , 66. J. Kubaška , 89. M. Holly .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Jareš
Tip experta: remíza

Pohledné utkání skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích