0:1
(0:1)
33. M. Bohata (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí vítězně i s Rejšicemi


Branky


33. M. Bohata (p.)
12

Rejšice - Na hřišti ráno ještě předposledních, o zápas už posledních Rejšic se druhý celek tabulky z Poříčí velmi nadřel na výhru a prodloužení své vítězné série. Rejšice odehrály velmi dobré utkání, ale na body to bohužel pro ně nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohata poslal z penalty Poříčí do vedení

Po celý zápas byli domácí, kteří před zápasem už věděli, že se propadli po výhře Semic v Klíčanech na poslední místo, více než vyrovnaným soupeřem Poříčí. Hosté zařadili v zápase nižší rychlostní stupeň a byli za to málem potrestáni. Domácí byli v horkém odpoledni živější a zle dotírali na branku hostů, měli standardní situace, ale brankář Soukup s obranou jim odolali.

 

Hosté podnikali občas nebezpečné brejky, ale Filip po nabídce Rejhona sice přehodil brankáře, ale míč mířící do branky vykopl obránce. Druhá akce již skončila gólem. Ve 33. min. ještě Roudnický vyrazil střelu Jíši, ale dorážejícího Filipa stáhnul a z penalty se nemýlil Bohata - 0:1.

 

O pár chvil později měl velkou šanci domácí Klíma, ale po průniku jeho střelu Soukup vyrazil na roh. Na druhé straně odmítl brankář Roudnický navýšení stavu po zakončení Bohaty.  

Šancí bylo na obou stranách, ale další gól již nepadl

Ani po změně stran se hosté neprobudili, byli v neustálé defenzivě a koledovali si o vyrovnání. Jenže v brance měli Soukupa, který nehodlal přijít o čisté konto. A tak vyrazil míč po trestném kopu z hranice šestnáctky a z dorážky si parádně poradil s volejem Bělíka, vykopl nohou střelu Falty a poté ještě Bělík dvakrát zamířil z dobrých pozic mimo tři tyče.

 

Hosté byli pod velkým tlakem, přesto mohli navýšit své vedení z brejků, ale ránu Bohaty, trestný kop Filipa a šanci Páva vyrazil domácí gólman a Páv po nabídce Filipa trefil pouze tyč prázdné branky. 



Ohlasy k zápasu



SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: " I takové zápasy jsou a jsem rád, že i když se nám nedařilo, dokázali jsme utkání dovést do vítězného konce. Zápas jsme neodehráli dobře, o to je výhra cennější. Teď už se plně připravujeme na místní derby s Nespeky. Na zápas se těším, věřím, že dorazí hodně diváků, kteří uvidí pěkný fotbal plný šancí. Doufám, že náš výkon bude jiný než v Rejšicích. Nespeky jsou už na nás nažhaveny a budou dělat vše pro to, aby nás zastavily."



Sestavy


SK Rejšice
F. Roudnický [-] - O. Jon [-] , J. Sameš [-] (82. M. Korejza [-] ) , V. Pečínka [-] - A. Fingerhut [-] , M. Maňas [-] (61. M. Falta [-] ) , M. Sabol [-] , Z. Bělík [-] (77. L. Kučera [-] ) - F. Kořínek [-] , D. Zikmunda [-] (70. M. Karela [-] ) , F. Klíma [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] (89. Z. Hašek [-] ) , J. Jírů [-] (39. V. Balata [-] ) , J. Trpišovský [-] (72. O. Páv [-] ) , D. Rejhon [-] (77. T. Říha [-] ) , M. Bohata [-] (61. P. Havlíček [-] ) , D. Filip [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 26. M. Sabol , 44. J. Sameš .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - PUDIL Václav, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Jareš
Tip experta: výhra hostů

Utkání dvou týmů s odlišnou formou skončí podle předpokladů, ale Poříčí to nebude mít jednoduché. Rejšice nehrají špatný fotbal, ale po tomto kole spadnou na úplné dno tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů