3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice si na domácím hřišti poradila s Kutnou Horou


Branky


20. M. Novák , 32. J. Mrhal , 46. M. Tomanec
12

Hvozdnice - K zápasu 22. kola vyjeli fotbalisté Kutné Hory do Hvozdnice a prohráli třetí utkání v řadě, v posledních dvou zápasech navíc neskórovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novák s Mrhalem zajistili vedení Hvozdnice

Hosté dorazili do Hvozdnice již s dvouhodinovým předstihem, což svědčilo o tom, že berou tento zápas o udržení opravdu velice vážně. Zápas se hrál ve velkém tempu, kdy oba týmy měly šance. Ve 2. a 6. min. měli hosté dvě velké šance, ale nedokázali je proměnit. Ve 20. min. se uvolnil Třešňák, posunul na nabíhajícího Nováka, ten prošel po individuální akci do vápna a překonal hostujícího Malého - 1:0. O pět minut později mohlo být srovnáno. Kulhánkovu střelu po chybě v obraně zastavila ale tyč. 

 

Ve 32. min. se domácí radovali podruhé. Stracený zahrával rohový kop a Mrhal hlavou navýšil vedení Hvozdnických - 2:0. Dvě střely Tomance před poločasvoou přestávkou na změně průběžného stavu nic nezměnily.

Hvozdnice se třetí brankou uklidnila

Druhý poločas vystřídala Kutná Hora pro zranění gólmana. Domácí novice v brance přivítali hned vstřelenou brankou, když Tomanec využil přihrávky Nováka - 3:0. Hostující hráči se snažili dostat kontaktní brankou do hry, ale snížení nepřicházelo a šance na bodový zisk se blížila nule. 

 

Kutná Hora měla závary před domácí brankou, ale jedinou velkou šanci vykopával Rochl z brankové čáry. Domácí se do šancí dostávali z protiútoků, ale střela Obermajera už další vstřelenou branku nepřinesla.

 

Hvozdnice si tak připsala vhledem k postavení v tabulce nesmírně důležité tři body, narozdíl od Kutné Hory, která se tabulkou stále propadá.



Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Neproměnili jsme své šance, zatímco soupeř ano. Bohužel se tak vracíme do Kutné Hory bez bodů a musím říct, že zaslouženě. K zápasu asi není moc co dodat. První gól jsme dostali po vlastní chybě, druhý ze standardní situace a třetí po naší chybě v rozehrávce hned na začátku druhé půle. Pravděpodobně nejlepší změna by byla, vyměnit trenéra. Uvažuji o tom, že skončím na trenérském postu. Vypadá to, že nezvládnu toto mužstvo donutit k tomu, aby hrálo a plnilo to, co bych po něm chtěl. Může se tedy stát, že během týdne skončím. Momentálně k tomu není daleko."



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Hnilička [-] (54. M. Matys [-] ) , O. Hodosi [-] , L. Třešňák [-] , L. Stracený [-] (82. T. Němec [-] ) , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , M. Novák [-] (68. L. Obermajer [-] ) , K. Rochl [-] , M. Tomanec [-] , J. Mrhal [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] (46. V. Jeřábek [-] ) - V. Piskač [-] , B. Franc [-] - J. Nekvinda [-] , L. Marek [-] - J. Kulhánek [-] , D. Cimr [-] - J. Hradílek [-] (76. J. Svoboda [-] ) , O. Filipec [-] (82. D. Gygal [-] ) , P. Bílek [-] , P. Saulich [-] (68. M. Wolf [-] )

ŽK: 40. M. Hnilička , 71. M. Tomanec , 76. L. Obermajer - 28. J. Nekvinda , 41. J. Kulhánek , 80. P. Bílek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Štěpán Jareš
Tip experta: výhra domácích

Rozhodne domácí prostředí a Třešňák.

Tip: výhra domácích