Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 10:15

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora vstřelila po změně stran čtyři góly a porazila Klíčany


Branky


11

Kutná Hora - Po několika nevydařených výkonech kutnohorští fotbalisté konečně zabrali. V zápase 23. kola krajského přeboru na domácím hřišti v sobotu porazili Klíčany díky povedenému výkonu ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Semrád zahodil v úvodu penaltu

Domácí se mohli dostat do vedení již ve 3. min., když měli výhodu pokutového kopu. Semrád ale tuto výhodu doslova zazdil, když vysoko překopl. Tentýž hráč poté trefil ve 20. min. tyč Zamazalovy branky. Domácí poté trošku vyklidili pole, Klíčany kontrolovaly hru a byly lepším týmem. Hosté se dostali i do jedné velké šance, tu ale brankář Malý vychytal, když střílel Buldra. A tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Čtyři góly domácích po změně stran

Trenér Sparty Radek Kulhánek poslal na druhý poločas do hry Svobodu, který vystřídal defenzivního Semráda. To naznačovalo, že Kutnohorští ze zápasu nechtějí jiný, než tříbodový zisk. Kutnou Horu nasměrovala za vítězstvím trefa Cimra ze 49. min. - 1:0. Branka domácí uklidnila a v utkání převzali otěže a k vidění byly pěkné akce. Klíčanům se ale podařilo vyrovnat, jenže po chvíli hlavní sudí gól z nepochopitelných důvodů neuznal. 

 

V 64. min. navíc přišla druhá branka domácích, když Hradílek dokázal překonat hostujícího brankáře - 2:0. Kutnohorští ale neměli dost a v závěru přidali další dva góly, když už hosté hráli vabank. Nejprve dal branku Matoušek - 3:0. V nastavení pečetil výhru Hradílek, který překonal Zamazala počtvrté.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Konečně jsme se dočkali vítězství. Zápas jsme moc šťastně ale nezačali, když jsme hned ve třetí minutě neproměnili pokutový kop, navíc o chvíli později Semrád nastřelil tyč. Pak jsme ale bohužel od dvacáté minuty ze hry vypadli. Soupeř převzal otěže a do třicáté páté minuty byl lepší. Hosté si vypracovali i velkou šanci, kterou ale brankář Malý chytil. Přečkali jsme tedy poločas a do druhé půle jsme si řekli, že vše vsadíme na jednu kartu a půjdeme si pro vítězství. Po přestávce se nám podařilo nastřílet čtyři branky. Je evidentní, že kluci fotbal hrát umějí, ale je to u nich hodně o psychice. Když jsme za stavu nula-nula neproměnili penaltu, tak jsme přestali trochu hrát. Když se nám ale po přestávce podařilo po pěkné akci otevřít skóre, když se trefil Cimr, tak se vše zlepšilo. Převzali jsme iniciativu, byly k vidění pěkné akce s náběhy, s centry, dali jsme i pěkné góly a nakonec z toho bylo naše nejvyšší vítězství v sezoně. Tak jako jsme tři kola bohužel navazovali na špatný výkon z druhého poločasu proti Novému Strašecí, tak bych byl rád, kdyby se nám nyní alespoň tři kola podařilo potvrdit výkon z druhého poločasu s Klíčany a udělali jsme nějaké body."

TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Věděli jsme, že to bude vyrovnané utkání dvou týmů, kterým se momentálně nedaří. První poločas nám ukázal, že to bude hodně běhavé utkání a navíc proti 14 lidem. I přesto jsme mohli jít do vedení, ale to se nepovedlo a domácí vyhráli. Těžko se hledá chuť vyhrát, když jsme dali regulérní branku na 1:1, která neplatila a navíc Vás moc do hry nepustí rozhodčí. Hodně často jsem rozhodčí chválil, ale teď musím kritizovat. Lepší nejezdit v 8 ráno na předem jasný výsledek. Musím ale vytknout i něco k nám, to je chuť po vítězství, která se nese už několikátý zápas, ale kdo hrál fotbal, ví, že je to těžké, když je to proti 14 lidem. Teď už prostě bezpodmínečně musíme vyhrát doma."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - B. Franc [-] , V. Piskač [-] - L. Marek [-] (87. D. Gygal [-] ) , J. Nekvinda [-] - D. Cimr [-] - M. Wolf [-] (81. P. Saulich [-] ) , J. Hradílek [-] , V. Semrád [-] (46. J. Svoboda [-] ) , O. Matoušek [-] , P. Bílek [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , Š. Vošta [-] , M. Krimlák [-] - V. Bellada [-] (68. V. Jalaghonia [-] ) , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] , Z. Malík [-] , D. Minha [-] - J. Předota [-] , M. Klár [-] (70. M. Socha [-] ) -

ŽK: 80. L. Marek - 51. T. Buldra , 72. M. Socha .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy na jaře nemají ideální formu, navíc Klíčany prohrály poslední čtyři utkání a to se pokusí napravit. Bojovný zápas vyhrají domácí a zaznamenají další potřebné body k záchraně.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích