Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný porazilo Nové Strašecí tenisovým výsledkem


Branky


11

Slaný - Ve 23. kole Ondrášovka KP přivítalo mužstvo Slaného na domácí půdě Nové Strašecí, které se v soutěži zachraňuje. Tento zápas lze nazvat takovým regionálním derby, a tak se od utkání dalo hodně očekávat. Například branky, kterých bylo opravdu dost!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidné vedení domácích

Hned úvod utkání nabídl branku domácího celku, když byl za vápnem před hostujícím brankářem u míče dříve Maroušek po přihrávce Galbavého, nahrál ho do souboje na Ahmeda, který přes J. Mrázka dokázal dostat míč do odkryté svatyně – 1:0. V 11. min. trefil Ahmed břevno Peškovy brány. Z vedení se domácí však dlouho neradovali. Ve 14. min. dokázalo Nové Strašecí na úvodní trefu domácích odpovědět Krupičkou, který dostal míč do vápna, probojoval se k zakončení, ale napoprvé nastřelil vybíhajícího Sedláka. Míč se k němu ale odrazil a odchovanec SK Rakovník ho uklidil do sítě - 1:1. Autor první domácí branky zahrozil i z větší vzdálenosti, když se za vápnem opřel do míče, který prolétl těsně nad břevnem.

 

Slaný si své vedení ale vzalo zpátky, když se ve 25.min. prosadil po rohovém kopu Galbavého hlavou kapitán Hořejší - 2:1. Tři minuty poté poslal ideální přihrávku Hartman na osamoceného Galbavého do středu hřiště a ten tváří tvář Peškovi nezaváhal - 3:1. Ve 38. min. se opět jednoduše dostali Slánští do vápna, když míč obdržel Galbavý, jehož pokus ještě Pešek zvládl skvěle vychytat, ale míč se odrazil k nikým nehlídanému Hořejšímu, který si mohl vybrat, kam míč uklidí - 4:1. Do kabin se tak šlo za vysokého vedení domácího celku.

Svoboda odvrátil debakl

Do druhé půle šly oba celky s jasným cílem. Ten naplnili domácí, když se po souboji tělo na tělo pískala penalta. K té se v 53. min. postavil Galbavý a nezaváhal - 5:1. Strašecí i nadále chtělo s výsledkem něco udělat, ale v útočné fázi to nebylo úplně ono. Když už se povedlo ohrozit Sedláka, tak buď byl na místě nebo v případě rány Palka letěl míč těsně mimo. Daleko k další brance nemělo Slaný po rohovém kopu, ale Pešek se stihl přesunout na zadní tyč a zabránit dalšímu gólu. V 65. min. se mezi obránci prosmýkl Ahmed, míč dal na Marouška, ale ten branku z dobré pozice netrefil.

 

Galbavý završil svůj hattrick, to když zahrával přímý kop zpoza vápna. Technickou střelou přes zeď nedal brankáři šanci - 6:1. Hosté však zápas dohráli a dvakrát se v samém závěru prosadili Trefil se Svoboda, když ho vysunul míčem za obranu Bláha a střelou kolem nohou slánského brankáře překonal - 6:2. Poté byla odpískána penalta, kterou si vzal na starost taktéž Svoboda a ranou do středu branky překonal Sedláka - 6:3.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Vítězství a zisk třech bodů slavíme, byť trenér hráčům vyčinil za nepodařený závěr zápasu. Na kontě máme nyní 34 bodů a to nám zajišťuje v poklidu hrát další mistrovské zápasy. Náš soupeř oproti tomu bude muset sledovat výsledky mužstev z dolního konce tabulky, neboť bodově na tom není příliš dobře. Z pracovních důvodů chyběl Holly. Na postu stopera hrál opět mladý Krym."

TJ Sokol Nové Strašecí
Miroslav Procházka, trenér: "Soupeř byl efektivnější v zakončení, dali nám šest branek. My nějaké šance také měli, ale na rozdíl od domácích jsme je neproměnili. Byli jsme pozdě v soubojích a nechali jsme jim příliš prostoru. Slaný vyhrálo zaslouženě."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Krym [-] , J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] (73. A. Beneš [-] ) , P. Volgner [-] (46. L. Stožický [-] ) , U. Ahmed [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Hartman [-] , J. Kubaška [-] , J. Hořejší [-] (68. P. Čablík [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - M. Krupička [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Erba [-] (64. T. Ludvík [-] ) , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , P. Svoboda [-] , J. Trnka [-] , M. Bláha [-] , M. Mžourek [-]

ŽK: 68. U. Ahmed - 28. M. Mžourek , 46. L. Mrázek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Žáková Dagmar - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: remíza

Bojovný zápas, který skončí remízou. Bod navíc získá Slaný, které vyhraje penaltový rozstřel.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza