T. Borek 29.
2:1p.
(1:1)
41. L. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po remíze si bod navíc připsala Lhota


Branky


29. T. Borek - 41. L. Mráz
11

Lhota - V rámci 23. kola jela Hvozdnice do Lhoty s cílem pokusit se získat nějaký bod. V utkání byli hosté nakonec blíže i bodům třem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padly dvě branky a další dvě nebyly uznány

Lépe do utkání vstoupili hosté, když ze standardní situace krásně nacentroval kapitán Třešňák a vybídl k hlavičce z malého vápna svého spoluhráče. Dobře ale zasáhl domácí brankář, který reflexivně vykopl míč z brankové čáry. Fotbalisté Hvozdnice se nikam nehnali a spíše dbali na defenzivu. Často hrozili z brejkových situací, což obraně Lhoty dělalo často problémy. V prvním poločase nebyly uznány hned dva góly. Nejprve na straně domácích, když si po centru Zlaty našel ve vápně míč Nedvěd, který se hlavičkou pokusil ohrozit branku, ale pokus prodloužil Ibe, který gólmana překonal, ale ke smůle Lhotských stál v ofsajdu. Poté gólovou radost zkazil zdvižený praporek i hostům.

 

Ve 29. min. ukázal svou zkušenost a skvělý přehled Borek, který z vápna přehodil lehce vyběhnutého brankáře Hubínka a nádhernou brankou poslal Lhotu do vedení - 1:0. Vedení domácím příliš dlouho nevydrželo, na útočné polovině ztratil míč špatnou rozehrou domácí Kabyl a nabídl hostům brejkovou situaci. Ti postupovali v přečíslení tři na dva a nakonec z levé strany Tomanec krásnou přízemní přihrávkou předložil míč Mrázovi, který uklidil do odkryté brány - 1:1.

Rozhodnutí nepřišlo, muselo se jít do penalt

Druhý poločas byl ve stejném tempu, hosté se věnovali bránění a sázeli spíše na brejky, což jim poměrně vycházelo. Ohrozit branku domácích se jim povedlo hned dvakrát. Nejprve z nebezpečného rohu se dostal k míči Novák a napálil balon k levé tyči, tam naštěstí pro domácí stál strážce přední tyče Zlata a z brankové čáry míč vykopl. Podruhé to bylo až v samém závěru, kdy Mrázovu nádhernou střelu z vápna zlikvidoval Tůma.

 

V poslední minutě ještě hrozili i domácí. Na centrovaný míč ale ve skluzu nestačil Neumann a tak se zápas posunul do penaltového rozstřelu.

Tůma chytil dvě penalty

V prvních třech sérií byli hráči neomylní a brankářům moc šance nedávali. V následujícím pokusu Tůma chytil, ale domácí Kwame také nedal. Penalty se posunuly až do osmé série, kde se konečně rozhodlo. Tůma chytil a následně Kabyl zařídil bod navíc pro Lhotu



Ohlasy k zápasu


SK Lhota
Zdeněk Kudela: "V neděli se ve Lhotě na hřišti odehrál poměrně vyostřený zápas. Hosté, kteří se na jaře nebezpečně přiblížili k sestupovým pozicím, od první minuty bojovali jako o život. Naše mužstvo, opět dosti oslabeno, si také nenechalo nic líbit. Duel to byl opravdu pro diváky hodně zajímavý. Zejména hvozdnický střelec Mráz nás hodně zlobil a jejich kapitán Třešňák byl téměř u každé akce. My jsme začali v poněkud volnějším tempu, ale přibližně od dvacáté minuty jsme si vytvořili převahu, kterou korunoval po hezké individuální akci Tomáš Borek. Ale s naším vedoucím gólem se na naše kopačky opět přestěhovala bohorovnost a pohodlnost. Zvolnili jsme tempo a stejně jako v Berouně stála za vstřelenou brankou soupeře obrovská individuální chyba. Kabyl v nesmyslné kličce před pokutovým územím soupeře ztratil míč, Borek,který jej měl zajišťovat, úkol nesplnil a z rychlého přečíslení Hvozdnice vyrovnala. To se stalo čtyři minuty před odchodem do kabin. Ve druhém poločase si šance na gól vytvářely obě strany, hra byla ale doprovázena velkými nepřesnostmi. A tak podle regulí v remízovém střetnutí došlo na pokutové kopy. Na naší straně se nemýlili Ibe, Danylych, Neumann, Šalamoun, Zlata, Vlasatý a Kabyl, Kwamemu brankář Hubínek střelu vyrazil. A náš brankář Kuba Tůma dva pokutové kopy kryl. Na podzim jsme po remíze 1 - 1 v Hvozdnici na penalty prohráli, nyní jsme soupeře na pokutové kopy porazili."




Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - R. Zlata [-] , J. Nedvěd [-] (46. J. Kunc [-] ) , E. Adjei [-] , S. Ibe [-] , J. Kabyl [-] , T. Borek [-] (68. J. Šíma [-] ) , D. Danylych [-] , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , M. Novák [-] , O. Hodosi [-] (32. T. Němec [-] ) , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] , J. Mrhal [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 55. J. Kunc , 61. T. Borek - 56. M. Tomanec .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra domácích

Porážku z Berouna budeme chtít odčinit a navíc jsme na domácím hřišti na jaře ještě neprohráli. Věřím v naší výhru.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích