2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:30

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak bral se Semicemi přes převahu pouze dva body


Branky


9

Příbram - V domácím duelu proti Semicím splnil Spartak roli favorita jen částečně. Proti čtrnáctým Semicím se hodně nadřeli, ale bojujícího soupeře nakonec udolali  po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vašek nevyužil pokutový kop

Spartak vstupoval do utkání posílen velmi dobrým výkonem na hřišti vedoucích Horek nad Jizerou, kde v minulém kole vybojoval cenný bod. Navíc mohl tentokrát počítat se svým nejlepším střelcem Alešem Bábíčkem. I vzhledem k postavení obou týmů v tabulce tak svěřenci Marka Zárybnického měli jediný cíl, kterým bylo tříbodové vítězství.

 

Příbramští hráči, k potěšení svého kouče, od úvodu diktovali tempo hry a dobývali obranu soupeře. Problémem domácího celku ovšem byla koncovka. Své šance postupně neproměnili Ševr, Šváb, Všek a ani Bábíček. Největší šanci na vstřelení branky měl v prvním poločase Vašek, který se postavil k pokutovému kopu po faulu Břízy na Švába, ale jeho střelu vystihl hostující brankář Štrupl. Hosté se k ohrožení příbramské branky téměř nedostali a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Ojedinělá šance Semice znamenala gól

Stejný scénář, který nabídl první poločas, pokračoval i po přestávce. Domácí snaha o vstřelení tolik potřebné branky, která by zřejmě zlomila odpor soupeře, neustávala. Jenže efektivita v zakončení se stále nedostavovala. Vašek po akci Hájka trefil jen brankáře hostí. Štripl vytáhl fantastický zákrok i proti střele M. Rampy. Hosté se mohli dostat do vedení z ojedinělé akce, ale A. Rampa skluzem střelu zablokoval na roh. Vašek chtěl odčinit neproměněnou penaltu a po přihrávce Morava se ocitl v další příležitosti, ale nebylo mu souzeno. 

 

Dvacet minut před koncem z ojedinělé semické akce otevřel skóre dorážející Cáska - 0:1. Až neuvěřitelné.  Domácí však v 79. min. zásluhou Bábíčka srovnali a začínalo se znovu - 1:1. Příbramští mohli v závěru strhnout vítězství na svou stranu, ale nepovedlo se překonat Štrupla. Bábíček mířil nad branku, proti střele Morava se zaskvěl znovu Štrupl. A když hlaviška Bábíčka orazítkovala tyč pět minut před koncem a samostatný nájezd na Štrupla neproměnil A. Rampa, šlo se logicky do pokutových kopů.

Skvělý Solnař

V penaltovém rozstřelu chytil domácí Solnař pokusy Dudly a Vavříka a rozhodující kop proměnil Morav a Spartak tak bral bod navíc.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Marek Zárybnický, trenér: "Chtěli jsme navázat na náš výkon z minulého týdne a zvítězit. Zápas byl o nás, vše až na koncovku bylo v pořádku. Semice přijely s úmyslem bránit a svůj plán plnily dobře, ale přesto se nám dařilo jejich obranný blok překonávat a vytvořili jsme si celou řadu příležitostí včetně penalty. Martin si na penaltu věřil, ale bohužel neproměnil. Vůbec bych mu to nepřikládal za vinu, protože se to může stát každému. Měli jsme však i jiné možnosti, které jsme měli vyřešit lépe a duel rozhodnout už v prvním poločase. Nedařilo se nám v zakončení a navíc hostující brankář podával velmi dobrý výkon. Šancí bylo na několik zápasů. Říkal jsem si, že jsme urazili fotbalového boha a je to zápas na 0:1. Bylo by smutné, kdybychom prohráli. Výkon byl dobrý, ale bod jsme soupeři darovali. Zároveň je to i velké ponaučení, že soupeři v této soutěži chyby neodpouští."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (53. J. Voříšek [-] ) , M. Rampa [-] , V. Machač [-] (66. D. Morav [-] ) , D. Hájek [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] (76. J. Trefný [-] ) , O. Šváb [-] , M. Suchý [-] , V. Ševr [-] , A. Rampa [-]

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Hobík [-] , D. Šimek [-] (90. V. Kavka [-] ) , J. Vavřík [-] , P. Rychtařík [-] , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , J. Cáska [-] , Š. Jareš [-] (85. L. Blažek [-] ) , T. Dudla [-] , Š. Bříza [-]

ŽK: 53. V. Ševr , 65. A. Rampa , 77. M. Suchý - 57. T. Dudla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kinčl Vlastislav - TRUMPUS Zbyněk, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady by si to domácí měli pohlídat a vyhrát o více než jednu branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů