3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalisté Nového Strašecí porazili Libiš a polepšili si v boji o záchranu


Branky


41. M. Kaválek , 57. J. Trnka , 63. M. Kaválek (p.) - 29. P. Dušek , 46. V. Stibora
9

Nové Strašecí - V rámci 24. kola Ondrášovka KP byl k vidění souboj mezi třetí Libiší, kterou vede exslávista Zdeněk Šenkeřík a zachraňujícím se Novým Strašecím, poprvé pod vedením trenéra Svobody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Duška odpověděl Kaválek

Zápas začal lépe pro domácí, kteří byli aktivnější. Do první šance se dostali právě oni, když dva rohové kopy po sobě jdoucí zahrával Palko. Zahrál je na výbornou, jeho první centr si našel Pařízek a hostující gólman musel jeho pokus vyndavat z pod břevna. Druhý roh si našel Kaválek a hlavičkoval těsně mimo. Následně dostal míč do vápna opět Kaválek, ale jeho střelu na přední tyč vychytal nohou Brožek. Ve 29. min. udeřilo na druhé straně. Centr ze strany na zadní tyč mířil na dvojici neobsazených hráčů. Míč si našel kopačku Duška, který uklidil přízemní střelou na zadní tyč - 0:1.

 

Jedinou šanci první půle Libiš potrestala, s ostatními pokusy o ohrožení branky si poradila včasným zakročením domácí defenziva. Ve 41. min. srovnal Kaválek nádhernou střelou do šibenice z přímého kopu ze vzdálenosti pětadvaceti metrů - 1:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Fantastický úvod Libiše, ale domácí zápas otočili

Vstup do druhé půle měla Libiš přímo snový. Rohový kop postupně propadl až na zadní tyč, následovala ideální přihrávka Stiborovi a ten propálil vše před sebou - 1:2. Na vyrovnání se čekalo do 57. min. K dalšímu přímému kopu z podobné vzdálenosti jako v první polovině, se postavilo duo Trnka a Kaválek. Tentokrát míč poslal přes zeď levačkou Trnka a trefil se nádherně - 2:2. Pár minut poté bylo kousek od dálnice ještě veseleji. Krupička dostal míč do vápna a při přípravě k zakončení byl nedovoleně zastaven. Penalty se zhostil Kaválek a poslal brankáře na druhou stranu - 3:2. V 67. min. byl nedovoleně opět sražen aktivní Krupička a Libiš šla do deseti.

 

Po vyloučení byly k vidění šance na obou stranách. Novostrašecká defenziva odolávala, jednu ze střel zastavil dokonce svým obličejem brankář Pešek, před tím si málem do vlastní sítě srazil míč Pařízek, ale naštěstí pro domácí a bohužel pro hosty, to byla jen tyč. Hosté celkově hrozili po celý zápas především po standardních situacích. Strašecí mohlo navýšit, ale se šancemi nebylo optimálně naloženo. Kombinaci tria domácích hráčů vychytal Brožek, Svoboda vybídnutí míčem za obranu a následně samostatný únik zakončil střelou vedle, a když ani v samém závěru nevyužil Krupička vybídnutí Svobody ve stoprocentní šanci, ukončil sudí Tvaroh utkání, po kterém bralo Nové Strašecí cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek: "Do zápasu jsme vstoupili lépe, měli tři gólovky, ale neproměnili jsme a byli jsme potrestáni gólem. Do poločasu vyrovnal Kavi nádherným přímákem. Ve druhé půlce jsme po minutě dostali po rohu gól, ale nesložilo nás to a šli jsme dál za výhrou. Trní pak trefil krásně přímák, chvilku na to jsme šli do vedení z penalty. Libiš šla pak do deseti, ale pořád byla nebezpečná, hlavně ze standardek. My jsme mohli vedení navýšit, ale se šancemi jsme nenaložili dobře. Naštěstí nás to nemuselo mrzet a brali jsme důležité tři body. Rozhodčí podali super výkon, takže jsme si konečně v klidu zahráli. Trenér Svoboda tak zažil vítěznou premiéru, což je taky paráda. Vyhráli jsme zaslouženě, kluci hráli výborně."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - M. Bláha [-] (85. T. Ludvík [-] ) , M. Kaválek [-] (90. M. Erba [-] ) , L. Palko [-] , M. Mžourek [-] , M. Pařízek [-] , J. Trnka [-] , M. Krupička [-] , P. Svoboda [-] , L. Beneš [-] , J. Mrázek [-]

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - J. Matucha [-] (73. V. Antoš [-] ) , M. Šobr [-] , V. Stibora [-] , V. Turek [-] , M. Pešek [-] , J. Prieložný [-] , I. Adenubi [-] , P. Dušek [-] , T. Vaněk [-] , P. Dobrovolný [-] (71. F. Mündl [-] )

ŽK: 75. M. Krupička , 78. J. Trnka - 41. M. Pešek , 73. V. Turek , 74. M. Šobr , 79. J. Prieložný . ČK: 67. M. Pešek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Tvaroh Petr - NEJEDLO Tomáš, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Proti třetímu celku tabulky to budeme mít ku*** těžké. Věřím, že minimálně bodík urveme!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů