3:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V gólově bohatém utkání přestřílely Nespeky domácí Rejšice


Branky


35. L. Kučera , 65. V. Pečínka , 72. Z. Bělík - 3. D. Kubec , 45. D. Kubec , 56. P. Mikolanda , 75. O. Urban (p.)
9

Rejšice - Fotbalisté Nespek zajížděli ve 24. Kole krajského přeboru na hřiště posledních Rejšic. Utkání nabídlo divákům hned sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poslední chvíli zajistil poločasové vedení hostům Kubec

Zápas začali hosté parádně, když ve 3. min. Kubec prolétl domácí obranou a překonal Roudnického - 0:1. Následně byli ale lepší domácí, ale Kučera netrefil branku, podobně dopadl Sabol z malého vápna a sólo Kořínka uhasil skluzem na poslední chvíli Krejza. Ve 35. min. se již Rejšice radovaly, když po centru ze strany hlavou vyrovnal Kučera - 1:1.

 

Do kabin šli ale veseleji hosté díky Kubcovi, který zakroutil míč do branky přímo z rohu v posledních vteřinách - 1:2.

Rejšice smazaly dvoubrankové manko, ale na body to nestačilo

Po změně stran nejprve střílel domácí Falta mimo Drážkovu branku. Na druhé straně se v 56. min. po centru Iheanacha trefil hlavou Mikolanda - 1:3. Domácí ale nesložili zbraně, Fingerhutovo sólo Drážek ještě vychytal, ale po rohovém kopu se v 65. min. radoval ze vstřelené branky Pečínka - 2:3. O sedm minut později po rychlé akci Bělíka a jeho zakončení bylo srovnáno - 3:3.

 

Rozhodnutí přišlo v 75. min., když po zbytečném faulu na Kubce překonal Roudnického z penalty Urban - 3:4. V závěru hosté přežili dva závary a získali tak tři body. To už domácí navíc dohrávali bez vyloučeného Sameše.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Daniel Kubec: "Začátek zápasu nám vyšel velmi dobře, dali jsme rychlý gól, což nám hodně pomohlo. Jinak ve středu hřiště byl soupeř výborný, tam nás přehrával. Směrem dopředu byl hodně nebezpečný, vypracoval si několik šancí. Pro mě je to mančaft, který je společně s Poříčím jeden z nejlepších ve hře dopředu. Naopak dozadu mají problémy a dělají tam hodně chyb. Podařilo se nám vstřelit gól jak na konci prvního poločasu, tak v úvodu druhé půle a z relativně klidného zápasu, jsme po našich chybách a nedůrazu opět dostali soupeře do hry, který dvěma rychlými góly vyrovnal na 3:3. Pak jsme měli penaltu a už jsme zápas bez větších problémů dohráli."



Sestavy


SK Rejšice
F. Roudnický [-] - M. Karela [-] (61. F. Klíma [-] ) , V. Pečínka [-] , R. Kopecký [-] , J. Sameš [-] - M. Sabol [-] , M. Falta [-] , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] , A. Fingerhut [-] - F. Kořínek [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - M. Večera [-] , A. Konopisky [-] , T. Krejza [-] , O. Urban [-] - D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] , L. Braný [-] - D. Kubec [-] (79. R. Vojkůvka [-] ) , M. Voráček [-] (67. J. Myslivec [-] ) , P. Mikolanda [-]

ŽK: 21. R. Kopecký , 53. F. Kořínek , 70. M. Sabol , 74. V. Pečínka , 86. M. Falta - 79. D. Pešta , 85. R. Vojkůvka . ČK: 88. J. Sameš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefara Milan - ASNÍK Daniel, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vyjma sudího Asníka dva delegovaní sudí předvedli v dohrávce 14. kola rakovnického OP na Lánech už jeden pěkný zářez, takže se na víkend pěkně připravili. Nespeky by si měly ale výhru zajistit bez jejich pomoci. Ale když to nepůjde, věřím, že sudí Brožek zase něco vymyslí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích