1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola prohrály Horky v Poříčí a to se posunulo na první místo


Branky


10

 

Poříčí - V krajském fotbalovém přeboru se odehrál šlágr soutěže, mezi druhým Poříčím nad Sázavou a prvními Horky, když oba týmy měly před zápasem stejně bodů. Poříčí vyhrálo na jaře i devátý zápas. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na první gól

Zápas byl od začátku šachovou partií. Domácí byli více na míči a v úvodu zahrozili střelou Jíši po rohovém kopu a trestným kopem Rejhona, se kterými si ale brankář Michňa poradil. Následně hosté poměrně dobře bránili a nepouštěli domácí do vyložených šancí, a když se dostali do zakončení, tak další trestný kop Filipa brankář lapil a Jíša po pasu Rejhona netrefil z úhlu branku.

 

Na druhé straně hráči Horek, jenž dorazili do Poříčí bez tvůrce hry Smetany, nic vážnějšího nevymysleli. Až těsně před odchodem do kabin mohli jít paradoxně do vedení, ale hlavičku Šťastného po rohu vyrazil bravurně Soukup.

 

Balata rozhodl o výhře Poříčí

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu, domácí se snažili rozvrátit hostující obranu, ale ta pracovala dobře, a když už propadla po úniku Filipa, tak střelu Trpišovského z malého vápna lapil nadvakrát brankář Michňa. A tak nakonec v zápase rozhodla 65. min. Filip po kombinaci s Jíšou pronikl do šestnáctky, poslal míč podél malého vápna na zadní tyč, kam naběhl Balata a uklidil balón do prázdné branky - 1:0.

 

Následně se sice hráči Horek snažili, hlavně ze standardních situací dostat na dostřel branky Soukupa, ale obrana Poříčí pracovala velmi dobře a již je do žádné šance nepustila. Na druhé straně mohl z brejku potvrdit výhru domácích Havlíček, ale ukvapeně přestřelil v přečíslení branku.

 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Neočekával jsem žádné střelecké hody, což se potvrdilo. Zápas byl o jedné brance a tu jsme naštěstí vstřelili my. Obrana pracovala jako v předcházejících zápasech velmi dobře, dopředu jsme si moc šancí nevypracovali, ale trpělivostí jsme došli k deváté výhře na jaře, což mě strašně těší. Pro nás všechny je první místo za jarní výkony zasloužené. Doufám, že kluci nezpychnou a parádní jarní jízdu budeme držet, co nejdéle. Jen mě mrzí zranění Michala Bohaty, na kterého každý zápas pořádají soupeři hony, a teď má bohužel po faulu Nádeníčka natržený vaz v kotníku. Všichni mu přejeme brzký návrat a věříme, že to nebude dlouhodobé zranění."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , V. Balata [-] (87. Z. Hašek [-] ) , J. Trpišovský [-] (82. O. Páv [-] ) , D. Rejhon [-] (90. J. Jírů [-] ) , M. Bohata [-] (58. P. Havlíček [-] ) , D. Filip [-] (76. D. Verner [-] ) , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Šťastný [-] , M. Bouda [-] , Z. Zahálka [-] - P. Klain [-] , J. Horák [-] , T. Doležal [-] , L. Cepka [-] - M. Korec [-] (81. A. Kohout [-] ) , B. Nádeníček [-] , R. Šimek [-]

ŽK: 90. J. Žák - 41. R. Šimek , 56. B. Nádeníček , 86. P. Klain , 90. M. Šťastný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - ŽÁKOVÁ Dagmar, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2018 08:21
Rozhodči v 89 minutě neodpiskal jasnou penaltu proti domacim, to tady autor članku nepiše . A hlavně ani minutu raději nenastavil.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Souboj o první flek zvládne Poříčí, které zvítězí v základní hrací době.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích