4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Utkání dvou mužů, Horel a Krůta zajistili svými góly výhru Berouna nad Slaným


Branky


24. M. Horel , 34. J. Krůta , 65. M. Horel , 66. J. Krůta
9

Beroun - Velice slabý bezduchý výkon hostí skončil po zásluze vysokou výhrou domácích. Ale přesto Slánští nějaké šance měli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Horela nenašli hosté odpověď

V 10. min. prodloužil Hořejší hlavou míč na Vimra, který střílel ze slibné pozice na zadní tyč, jenže bránu těsně minul. Na domácí straně hlavičkoval nebezpečný Krůta, ale Sedlák vyrazil míč nad břevno, to už běžela 20. min. utkání. Ve 24. min. Vimr odvracel centr před Sedlákem, ale svým odkopem našel kanonýra domácích Horela, který pak střelou po zemi nedal Sedlákovi šanci - 1:0. Ve 27. min. střílel Galbavý, ale míč šel opět těsně vedle levé tyče Hosnédlovy brány, stejně jako tomu bylo při pokusu Vimra.

 

Ve 34. min. domácí rozehráli standardní situaci zprava ostrým centrem před Sedláka. Na míč si naskočil Krůta a přesnou hlavičkou z malého vápna zvýšil - 2:0. Pět minut před koncem prvního poločasu střílel zleva Horel, Sedlák míč stačil jen vyrazit a u něj byl dříve Vimr těsně před dobíhajícím berounským hráčem a odkopl míč do bezpečí.

Dvě branky do minuty dodali domácím větší klid

První šance po změně stran přišla až v 59. min., když Sedlák pokryl střelu Sklenáře. V 65. min. prohrál ve středu pole Vimr souboj o míč, ten se dostal k Horelovi, který šel rázem sám na Sedláka a svůj samostatný nájezd na hostujícího brankáře s jistotou proměnil - 3:0. Vzápětí o minutu později pak Krymovi utekl Krůta a přehodil vyběhnuvšího Sedláka - 4:0.

 

V 70. min. se po centru Hartmana opřel z první do míče Hořejší, ale jeho pokus mířil vedle brány. V 76. min. se po přímém kopu Galbavého ocitl před Hosnédlem Tikovský, ale ani on zblízka bránu netrefil. V 86. min pak Hansl z levé strany trefil pouze tyč. V poslední šanci zápasu střílel pohotově Galbavý, ale taktéž mimo bránu.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Ze hřiště na ostrově v Berouně si odvážíme vysokou porážku. Podali jsme mdlý výkon a za celý zápas jsme ani jednou netrefili berounskou bránu. Domácí trestali neomylně osobní chyby našich hráčů. Prosadili se jejich tradiční střelci Horel (ročník 76) a Krůta. Ostatně tito dva hráči nás porazili svými brankami také na podzim ve Slaném (0:2). Beroun se tak stal třetím mužstvem (po Poříčanech a Lhotě), se kterým jsme v této sezóně neuhráli ani jediný bod. Příští týden hostíme ve Slaném Hvozdnici, která je momentálně tři body za námi."



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] , L. Sklenář [-] , J. Krůta [-] (87. M. Pavlík [-] ) , P. Pipiška [-] (83. L. Vávra [-] ) , L. Markvart [-] (80. F. Hosnedl [-] ) , J. Počta [-] , M. Krčma [-] (70. D. Soukup [-] ) , J. Král [-] , D. Rigo [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , L. Stožický [-] (53. M. Tikovský [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] (73. A. Beneš [-] ) , M. Hartman [-] , M. Holly [-] (73. M. Žahour [-] ) , J. Kubaška [-] (65. P. Volgner [-] ) , J. Krym [-]

ŽK: 86. D. Soukup - 29. J. Kubaška , 75. F. Hansl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Miroslav, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Slaný nám dalo šestku minulé kolo a kromě toho, že nám se zápas nepovedl, tak by hosté mohli alespoň remízu uhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů