3:1
(1:0)
56. L. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Galbavý pečetil výhru nad Hvozdnicí


Branky


11. J. Galbavý , 66. F. Hansl , 73. J. Galbavý (p.) - 56. L. Mráz
10

Slaný - Rozdíl třech bodů byl před zápasem mezi domácími a Hvozdnicí a po zápase se mohlo ve Slaným slavit - záchrana soutěže i pro příští ročník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galbavý opět řádí

V 5. min. průnik Kubašky před brankáře Hubínka zhatil na poslední chvíli jeden z obránců, když zblokoval střelu. Pravý bek Kubaška se do zakončení dostal také v 8. min., ale Hubínek předvedl úspěšný zákrok. V 11. min. sražená střela Galbavého skončila v zámezí a domácí získali roh, po jeho rozehrání se k míči dostal opět Galbavý a střelou na bližší tyč poněkud zaskočil Hubínka, který v utkání poprvé kapituloval - 1:0.

 

Ve 22. min. od pravé lajny centroval – střílel Čablík a míč skončil na břevně hvozdnické brány. Ve 31. min. po rohovém kopu hostí a následné hlavičce se parádním zákrokem vytasil Sedlák a svému celku udržel vedení v zápase. Štěstí měli Slánští ve 37. min., když Třešňák, kapitán Hvozdnice nakonec svoji akci zakončit nedokázal. Ve 43. min. mladičký Novák střílel pouze do tyče. V poslední minutě prvního poločasu šel Galbavého projektil těsně vedle.

Na gól Hansla už nenašla Hvozdnice odpověď

Ve 47. min. Sedlák opět podržel slánské, když zlikvidoval těžkou střelu Třešňáka. Na druhé straně zase stálo štěstí při Hvozdnických, když Marouškův centr z pravé strany Tikovský těsně před Hubínkem nedokázal dopravit do sítě. V 54. min. nedokázali domácí využít slibné přečíslení, když Galbavý servíroval míč Tikovskému, kterému jeho střelu Hubínek vyrazil. Dvě minuty nato přišel trest. Ve středu pole se k míči dostal Třešňák, přesnou kolmicí vyslal do útoku Mráze, ten utekl obraně a před Sedlákem nezaváhal, obloučkem vyběhnuvšího gólmana přehodil a vyrovnal - 1:1.

 

Hubínek pak v 58. min. po slánském rohu vyrazil hlavičku Hansla a chytil rovněž dobrý pokus Ahmeda po samostatné akci. Vedení v zápase vrátil domácím v 66. min. Hansl, když se míč po jeho přesné střele zpoza šestnáctky odrazem od tyče dostal do sítě za zády Hubínka - 2:1. Ještě veseleji bylo ve Slaném v 74. min., když pronikajícího Vimra seknul ve vápně jeden z obránců Hvozdnice a rozhodčí Benák odpískal penaltu. Tu bezpečně proměnil Galbavý - 3:1. Změnu skóre pak nepřineslo ani tříminutové nastavení hrací doby.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Po dalším domácím utkání vládne ve Slaném u „A“ mužstva pohoda. Jsme na 37 bodech a to nám pět kol před koncem umožňuje v klidu dohrát soutěž bez sestupových starostí. Hráčům Hvozdnice jsme vrátili těžkou porážku z podzimu (1:6) a odskočili jsme jim v tabulce na 6 bodů. V sestavě hostí zaujal diváky teprve sedmnáctiletý Novák, kapitán Třešňák a rovněž nebezpečný střelec Mráz."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , P. Volgner [-] , F. Hansl [-] , U. Ahmed [-] (79. L. Stožický [-] ) , M. Tikovský [-] (89. A. Beneš [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] (90. T. Zíma [-] ) , M. Hartman [-] , J. Kubaška [-] , P. Čablík [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - L. Stracený [-] , M. Novák [-] , M. Matys [-] (75. D. Petschl [-] ) , M. Dolejš [-] (72. L. Obermajer [-] ) , J. Mrhal [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , T. Němec [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 30. P. Čablík , 67. M. Hartman , 83. J. Kubaška - 73. K. Rochl . ČK: 88. K. Rochl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benák Petr - ŠMEJKAL Jiří, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Zdeněk Zahálka
Tip experta: výhra domácích

Po nepovedeném výsledku z venku tentokrát Slaný bude naplno bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích