4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel zaslouženě porazil oslabené hosty z Rouchovan


Branky


0

Hosté z Rouchovan přijeli ve velmi improvizované sestavě. Na hře to bylo znát a nakonec odjíždí "jen" se 4-mi góly v jejich síti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté domácí zaskočili v 8. minutě, kde otevřel skóre utkání Jan Slabý. Bohužel postupem času se ukazovalo, že nejsou v optimálním rozpoložení a postupně přebírali otěže utkání domácí. Do poločasu zápas otočili ve svůj prospěch a ve 2. přidali ještě 2 branky a získali další body na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šabacký Miroslav ( Trenér - TJ Sokol Pyšel ): My zaspali úvod utkání a zbytečně inkasovali, sestava nebyla také ideální, jelikož naše "B" mužstvo hrálo zároveň ve Smrku. Naštěstí pro nás, hosté přijeli v torzu a vítězství nám ulehčili.

1.SK Rouchovany
Jiří Maša ( Hráč - SK Rouchovany ): Domací byli od začátku lepším týmem. Sice jsme jednoduše vstřelili první branku, ale pak už hráli domácí. Dnes jsme nebyli schopni uhrát lepší výsledek a Pyšel vyhrála zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
M. Široký [-] - D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , R. Hadraba [-] (70. M. Kubín [-] ) , R. Šoukal [-] - P. Pártl [-] (65. O. Adam [-] ) , F. Dvořák [-] , O. Tůma [-] , J. Tůma [-] - I. Nováček [-] , L. Hadraba [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - L. Ludvík [-] , P. Jelínek [-] , R. Kalina [-] , S. David [-] - P. Vala [-] , J. Sláma [-] , R. Škarabela [-] , J. Dobeš [-] - D. Křístek [-] , J. Slabý [-]

Hráči zápasu: L. Hadraba - L. Škarabela .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.