0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas brankářů, šťastnější bylo nakonec Poříčí


Branky


10

Semice - Parádní jízda fotbalistů Poříčí nad Sázavou v krajském přeboru pokračuje, když i v desátém na jaře zvítězili. Velmi dramatický zápas se soupeřem hrajícím o záchranu to dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas brankářů

V prvním poločase byli nebezpečnější domácí, když si vypracovali čtyři dobré příležitosti ke skórování, ale Rychtařík poprvé zakončoval vedle a podruhé krásným volejem trefil břevno Tlamichovy branky. V další šanci se ocitl Jareš, ale jeho hlavičku lapil poříčský gólman. Tlamicha se nejvíce zaskvěl, když vyrazil hlavičku Vavříka z malého vápna po rohu.

 

Na druhé straně mohli skórovat i hosté, ale střely Rejhona a Filipa ze střední vzdálenosti vyrazil brankář Štrupl. Domácí brankář si poradil s Trpišovským po individuální akci i se zakončením Rejhona a následné dorážky Balaty vyrazili obránci.

Štrupl držel semické naděje až do poslední minuty

Ve druhém poločase se s ubývajícími silami hra ještě více otevřela a bylo ještě více šancí. Domácí Šimek v úvodu hlavičkoval z dobré pozice nad. Vzápětí na druhé straně pálil krásně z voleje Filip, gólman míč vyrazil a Páv ho dorazil do sítě, jenže asistent rozhodčího odmával ofsajd. Poté čaroval semický brankář. Nejprve vychytal Páva a po něm také Filipa. Další možnost měl Rejhon z trestného kopu, ale ani on nedokázal překonat Štrupla. Pak se do zakončení dostal dvakrát Trpišovský, Štrupla tváří v tvář také nepřekonal.

 

Na druhé straně měli i domácí příležitosti, ale z trestných kopů okolo hranice šestnáctky zamířili Cáska a Dudla nad branku. Dudla měl ještě jednu možnost, ale jeho hlavička mířila také nad. V poslední domácí šanci, ve které se ocitl Vavřík, vychytal Tlamicha. A tak nakonec vše rozhodla poslední minuta, kdy si po rohu Jíši našel míč na malém vápně Trpišovský a vyvoval v táboře Poříčí velkou radost - 0:1.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka, vedoucí mužstva: "Hrál se oboustranně pěkný fotbal, zápas měl velmi slušnou úroveň. Výborný výkon podal v naší brance Štrupl, který nás několikrát podržel. Ale nakonec jsme dostali gól úplně v poslední minutě. Bod bych bral všemi deseti, ale nemáme nic, Soupeř byl v poli výborný, ale více šancí jsme měli my. Dalo se na to koukat, ale v závěru jsme měli smůlu."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "V prvním poločase byla naše hra pomalá a domácí se stačili přesouvat a zahušťovat hru. Hodně k tomu přispěl i trávník, po kterém se sice pěkně běhalo, ale na nepokropené trávě přihrávky drhly. To ale není výmluva, pro oba týmy to bylo stejné. Ve druhém poločase jsme se již dostali víc ke kombinační hře a měli dost šancí rozhodnout zápas dřív. I domácí měli šance. Nakonec jsme měli větší vůli po vítězství a udrželi nervy na uzdě, i když to bylo někdy těžké. Proto klukům opět děkuji, protože naše série je úchvatná."



Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Hobík [-] (30. Š. Jareš [-] ) , D. Šimek [-] , J. Vavřík [-] , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , J. Cáska [-] , P. Rychtařík [-] , T. Dudla [-] , J. Kamlach [-] (80. M. Novák [-] ) , Š. Bříza [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , O. Páv [-] (64. Z. Hašek [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , D. Filip [-] , J. Žák [-] , V. Balata [-] (82. D. Verner [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 84. J. Vavřík , 88. T. Dudla - 2. K. Vacek , 35. J. Pohorský , 60. D. Filip , 66. V. Peroutka , 86. J. Žák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vlk Martin - ROTH Patrik, VLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Zdeněk Zahálka
Tip experta: výhra hostů

Hosté si budou chtít první příčku udržet i po tomto kole a povede se jim to.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů