Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí nezastavila ani Kutná Hora


14

Poříčí - Fantastická jízda fotbalistů Poříčí nad Sázavou jarní částí pokračuje. V jedenácti zápasech neztratili ještě ani jediný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpišovský s Filipem nad síly Kutné Hory

Do zápasu doslova vlétli hosté, rychle po rozehrání začali domácí presovat, z čehož vyplynula špatná malá domů, po které brankář Soukup trefil na malém vápně Bílka, od kterého se míč odrazil těsně vedle branky. Hráče Poříčí rychle šance hostů vzbudila ze sna, přesunuli se na kutnohorskou polovinu, kde dobře akci vykombinovali a po centru Filipa zakončil ve 2. min. z malého vápna kanonýr Trpišovský - 1:0. Následně se hra zklidnila, domácí se nikam nehnali, hosté se sice snažili, ale obrana Poříčí je do ničeho vážného nepustila.

 

Až ve 25. min. se domácí Trpišovský dostal do sóla, které zakončil vedle. To ho tolik mrzet nemuselo, protože za chvíli unikl Filip, po jehož centru vyrazil míč gólman Malý do míst, kde číhal Verner a ten poslal míč do sítě - 2:0. A zase se hrálo v nepříliš vysokém tempu mezi šestnáctkami, až do závěru poločasu. Nejprve po rychlém rozehrání Filipa nepřekonal brankáře Balata. V závěru poločasu po krásné kolmici Filipa překonal Malého Trpišovský potřetí - 3:0.

Filip přidal k asistencím i gól

Po přestávce domácí v poklidu kontrolovali hru a hosté je nedonutili zvýšit tempo. Trpišovský mohl po kombinaci s Rejhonem dovršti hattrick, ale tentokrát se mu zakončení nepovedlo. Na druhé straně se i Kutnohorští mohli dočkat gólu, ale osamoceného Nekvindu zpacifikoval Soukup a Cimr hlavičkoval z malého vápna vedle.

 

A tak si v 77. min. vzal uprostřed hřiště míč nejlepší hráč domácích Filip, který byl u všech gólů, prošel celou obranou hostů a upravil na konečných - 4:0.




Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Ač jsme po kombinační stránce podali jeden z horších výkonů, tak jsme vysoko vyhráli, protože jsme byli produktivní, což svědčí o tom, jak si mužstvo věří. Jsem rád, že jsme i přes změny v sestavě zápas zvládli. Nevyhrát soutěž v této situaci by bylo hříchem."

Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Úplně jasný zápas to nebyl, dalo by se říci, že v určitých pasážích mezi vápny relativně vyrovnaný. Domácí ale byli daleko nebezpečnější a věděli, co chtějí hrát. Potrestali naše zaváhání a chyby. V Poříčí je hřiště menších rozměrů. Nakopávaná to ale nebyla, domácí hrají kombinační fotbal. Přehrávali nás, míče si sklepávali a sbíhali do volných prostorů. Z menšího hřiště si dělali větší a hráli chytře a kvalitně. Ne nadarmo jsou dnes první, jsou velice kvalitním a dobře poskládaným mužstvem. Zvítězili zaslouženě. Na začátku jsme zkusili presovat, gólman Soukup nastřelil Bílka, míč šel ale vedle. Místo toho, abychom třeba měli štěstí a naopak v první minutě vedli, jsme ve 2. minutě dostali ze strany vápna gól na 1:0. Po další chybě ve 27. minutě domácí zvýšili na 2:0. Před přestávkou dal ještě Trpišovský na 3:0 a bylo prakticky rozhodnuto. Druhý poločas už byl relativně vyrovnaný, i tak domácí prostředkem hřiště po samostatné akci dali na 4:0."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] (64. O. Páv [-] ) , J. Jírů [-] (75. M. Jíša [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , D. Filip [-] , J. Žák [-] , V. Balata [-] (80. M. Bohata [-] ) , K. Vacek [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - O. Filipec [-] , M. Wolf [-] (59. V. Piskač [-] ) , L. Marek [-] , V. Semrád [-] , J. Hradílek [-] (77. J. Svoboda [-] ) , D. Cimr [-] , J. Nekvinda [-] , B. Franc [-] , O. Matoušek [-] (85. P. Saulich [-] ) , P. Bílek [-] (28. J. Kulhánek [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Paukner Karel - GLOGAR Petr, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Vít Pečínka
Tip experta: výhra domácích

Poříčí si to pohlídá.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích