2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky zlepšily po přestávce výkon a porazily Semice


Branky


14

Nespeky - Domácí předešli všem spekulacím a po zlepšeném výkonu ve druhém poločase porazili sestupem ohrožené Semice, které v utkání vstřelily gól jako první.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Novotného odpověděl Braný

V prvním poločase se rozhodně nehrál nejpohlednější zápas, který by byl hoden úrovně krajského přeboru. Navíc se zdálo, že hosté mají o trochu větší chuť a působili živějším dojmem. V 18. min. hry fauloval Urban v blízkosti pokutového území a hosté zahrávali standardní situaci. Odražený míč dopravil do sítě hostující Novotný - 0:1.

 

Až s postupem času se nespecká hra pomalu zlepšovala a ve 34. min. se mohli radovat z vyrovnávacího gólu. Večera poslal střílený centr před branku hostí, míč se po několika odrazech dostal k Branému a ten zblízka vyrovnal - 1:1. Do konce poločasu si už ani jeden tým žádnou vyloženou šanci nevypracoval, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.  

Nespeky dokonaly obrat

Druhý poločas byl z domácího pohledu o poznání lepší, dařilo se držet míč a svého soupeře nepustili do vážnější šance. Naopak Nespeky si pár šancí vytvořily. V 57. min. byl u půlící čáry faulován Iheanacho a domácí měli výhodou standardní situace. Kubec trefil přesně prostor mezi vracející se obránce a vybíhajícího gólmana, jako první míč tečoval kapitán nespeckých Burian a byl z toho gól, který se později ukázal jako vítězný - 2:1.

 

V závěrečné půlhodině, jak hlavní rozhodčí, tak arbitr dva poněkud změnili nastavený metr v posuzování herních situací a hosté dostali šanci zahrávat řadu volných přímých kopů. Do domácího vápna tak lítalo spoustu centrovaných míčů, s kterými si ale obrana vždy poradila. Nejnebezpečnější byla situace ze 71. min., kdy hosté jen těsně minuli branku. V závěru utkání mohly Nespeky pojistit těsné vedení třetím gólem, ale Urbanovu střelu z dálky vyrazil Štrupl a velkou šanci po průniku Kubce nezakončil D. Pešta přesně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Tomáš Krejza: "Věděli jsme, že Semice budou hrát o všechno, že je to pro ně velmi důležitý zápas a proto jsme chtěli předejít veškerým spekulacím a chtěli jsme stoprocentně vyhrát. Bohužel soupeř začal velmi aktivně a po našem nedůrazu, kdy se nám nepodařilo odkopnout míč, tak dal poměrně brzy gól. Pak se nám ale podařilo hru uklidnit, hráli jsme více po zemi a začali být silnější na míči a ještě do poločasu vyrovnali na 1:1. Druhou půli jsme byli lepší, teda minimálně do té vedoucí branky, potom měl soupeř velké množství standardek, ale naštěstí jsme ho do žádné velké šance nepustili. Škoda, že jsme v závěru nedali gól na 3:1, ale i tak jsem za toto vítězství strašně moc rád. Celá kabina zápas odmakala a máme z vítězství velkou radost."




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - J. Kukač [-] , L. Braný [-] , D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] (87. R. Vojkůvka [-] ) - D. Kubec [-] (90. M. Voráček [-] ) -

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Hobík [-] , J. Vavřík [-] (87. P. Švarc [-] ) , D. Šimek [-] , P. Rychtařík [-] , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , J. Cáska [-] , T. Dudla [-] , J. Kamlach [-] (70. Š. Jareš [-] ) , Š. Bříza [-]

ŽK: 57. M. Večera , 80. F. Iheanacho , 88. R. Vojkůvka , 92. J. Kukač - 58. D. Šimek , 68. J. Kamlach , 81. Š. Bříza .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Pudil Václav - POSPÍŠIL Miloslav, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Vít Pečínka
Tip experta: výhra domácích

Tady bych také věřil domácím.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza