3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 10:15

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libiš po třech porážkách zabrala, odnesly to Klíčany


Branky


67. V. Stibora , 68. M. Malák , 81. V. Turek - 55. P. Hájek , 90. J. Musil
12

Libiš - Zápas mezi Libiší a Klíčany byl mezi týmy, kterým se na jaře nedaří bodovat úplně podle představ. První poločas navíc nenabídl divákům žádnou branku, ale za to ve druhém poločase padlo branek rovnou pět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový stav jako na začátku

První poločas působili fotbalověji domácí a většinu času měli také míč na svých kopačkách. Hrozba přicházela spíše ze stran, hlavně Šobr s Vaňkem posílali do vápna centrované míče, ale ani jeden centr se neujal. Ve 20. min. se objevil zcela sám na značce pokutového kopu Malák, ale přestřelil. 

Divákům se muselo líbit

Začaly padat góly. Jako první se v 55. min. trefili hosté. Na konci pěkné kombinační akce byl Hájek - 0:1. Domácí ale přišli s poměrně rychlou odpovědí. V 67. min. se z pětadvaceti metrů opřel do míče Stibora a poslal jej nechytatelně k tyči - 1:1. Hned za minutu zakončoval libišské přečíslení do rozhozené obrany Malák a jeho hlavička se zastavila až v sítí - 2:1.

 

V 81. min. se nádherným pokusem blýskl Turek, který zužitkoval přihrávku Novotného a levou nohou lobem přehodil Zamazala a míč zapadl přesně na zadní tyč - 3:1. Gól Turka se později ukázal jako vítězný. Klíčany v poslední minutě snížily, když Musil po standardní situaci propálil zblízka Brožka - 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Vojtěch Turek: "Dostal jsem krásnou přihrávku do běhu, viděl jsem, že brankář je dost vysoko na přední tyči a někde vzadu se nachází náš útočník. Dával jsem to na zadní tyč a nakonec to skončilo v bráně. Byl záměr to takhle kopnout, ale měl jsem trochu štěstí. Měsíc jsme nevyhráli, takže nálada v kabině nebyla až tak dobrá. Nedaří se nám proměňovat šance. Hrajeme pěkný fotbal, který se líbí, ale vepředu jsme neefektivní. Doufám, že nám výhra pomůže a začneme dávat góly a vyhrávat."




Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Malák [-] (85. V. Antoš [-] ) , P. Dušek [-] , J. Prieložný [-] (65. J. Matucha [-] ) , I. Adenubi [-] (79. F. Mündl [-] ) , T. Kvída [-] (65. P. Novotný [-] ) , M. Šobr [-] , V. Stibora [-] , V. Turek [-] , M. Pešek [-] , T. Vaněk [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] (84. P. Dvořák [-] ) , Š. Vošta [-] - Z. Malík [-] (77. J. Horák [-] ) , J. Předota [-] , D. Minha [-] (71. J. Ježek [-] ) , T. Petříček [-] , P. Hájek [-] (71. M. Klár [-] ) - T. Krimlák [-] (75. V. Bellada [-] ) -

ŽK: 17. M. Malák , 41. T. Kvída - 48. M. Krimlák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že potvrdíme domácí výhru.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Bez Šenkeříka domácí nevyhrávají