2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 10:15

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatoslav po domácím vítězství, přivezla další bod z Náměště


Branky


0

Po domácím vítězství s rezervou Rapotic, Svatoslav přidala tentokrát 1 bod z Náměště a potvrdila vzestupnou tendenci formy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí se ve 12. minutě ujali vedení a v průběhu prvního poločasu přehrávali hosty. Střely domácích hráčů však byly velice nepřesné nebo si s nimi poradil brankář hostů. V 35. minutě si domácí dali vlastní gól z rohového kopu. Druhý poločas byl více vyrovnaný a hosté postupně získávali převahu na svoji stranu. V 80. minutě musel být z hřiště odnesen zraněný hráč domácích a po pěti minutách hru opustil i další hráč Náměště (zřejmě pro vyčerpání) a domácí tak poslední pětiminutovku dohrávali v 9. Hosté toho ale nedokázali využít a zápas skončil remízou 2:2. 



Ohlasy k zápasu



FK Svatoslav
Radka Vaňková ( Vedoucí mužstva - FC Svatoslav ): Do Náměště jsme přijeli v 11 lidech a čekali jsme těžký zápas. Náměšť na tom, ale s počtem hráčů byla podobně, takže zápas byl nakonec vyrovnaný a body jsme si spravedlivě rozdělily.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice C
V. Bednář [-] - V. Polák [-] , M. Nabytý [-] , M. Preisner [-] , J. Rabušic [-] - S. Sedlák [-] , M. Anna [-] , M. Lokaj [-] , J. Krupička [-] - J. Musil [-] (75. V. Štoček [-] ) , J. Dočkal [-]


ŽK: 8. S. Sedlák , 45. J. Musil - 8. L. Jura st. , 27. T. Pospíšil .
Hráči zápasu: M. Lokaj - J. Pacal .
Místo: Náměšť n.O.. Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.