6:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí přestřílelo Hvozdnici


Branky


13. J. Kapek , 34. M. Krupička , 48. P. Svoboda , 61. M. Bláha , 70. L. Palko (p.) , 74. J. Trnka - 64. L. Obermajer , 78. M. Dolejš , 81. L. Mráz (p.)
12

Nové Strašecí - Před zápasem mezi Strašecím a Hvozdnicí byl mezi oběma týmy pouhý bodový rozdíl. Diváci viděli mnoho branek a zasloužené vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Od samého začátku byli Novostrašečtí lepším týmem, ale občas zapomínali na zadní vrátka, ale hosté se k vyložené šanci nedostali. Pouze Třešňák orazítkoval břevno Peškovy brány. Ve 13. min. prišla úvodní branka zápasu. Míč si pokryl Svoboda a našel svou přihrávkou Kapka, který se ve vápně uvolnil přes bránícího hráče a poslal svůj tým do vedeni - 1:0.

 

Poté trefil Trnka svou střelou z přímého kopu břevno. Ve 34. min. našel Beneš svým centrem Krupičku, který vyhrál souboj a zakončil - 2:0.

Sedm branek po změně stran

Uběhly tři minuty a domácí přidali další gól. Svoboda zakončil přihrávku za obranu a míč skončil až v sítí za zády Hubínka - 3:0. Střelu Beneše zastavila tyč a šance Krupičky a J. Mrázka gólem neskončily. Po hodině hry měli domácí výhodu standardní situace. Beneš přetáhl centr na zadní tyč až k Bláhovi a ten již neměl problém poslat míč do sítě - 4:0. O dvě minuty později vychytal Pešek skvělým zákrokem Obermajera.

 

V 64. min. šel míč za domácí obranu na Mráze, ale před ním stačil domácí brankář odhlavičkovat. Balón se ale odrazil k Obermajerovi a ten ho z velké vzdálenosti poslal do brány - 4:1. V 70. min. byl ve vápně sražen Svoboda a pískala se penalta, tu následně proměnil Palko - 5:1. O čtyři minuty později se parádně trefil z přímého kopu Trnka - 6:1.

 

Domácí hráči se už viděli v kabině a polevili. V 78. min. si na rohový kop naskočil Dolejš a mířil přesně - 6:2. V další šanci zastavila střelu Mráze tyč. V 81. min fauloval Pařízek a výhodu pokutového kopu měli i hosté. Pešek vystihl stranu, ale na ránu Mráze nedosáhl - 6:3. V závěru zápasu nastřelil ještě tyč domácí Erba.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek: "Hráli jsme týmově, byl to super zápas od každého na hřišti. Škoda jen, že jsme polevili v posledních patnácti minutách. Šance jsme měli a kdybychom dali klidně deset gólů, nikdo by se nemohl divit. Jednou zvonilo břevno, dvakrát tyč a další šance. Jsem rád, že plně bodujeme, když hrajeme o záchranu. Příchodem nového trenéra se vše zklidnilo a na hřišti se daří, jsme pod ním stoprocentní."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - L. Mrázek [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] (79. M. Pařízek [-] ) , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Krupička [-] , P. Svoboda [-] , L. Beneš [-] (72. M. Erba [-] ) , M. Bláha [-] , M. Mžourek [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - D. Petschl [-] , L. Stracený [-] , M. Novák [-] , L. Obermajer [-] , M. Dolejš [-] , T. Němec [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] (83. M. Fábera [-] ) , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 77. P. Svoboda - 18. K. Rochl , 86. D. Petschl , 89. M. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - HOLAKOVSKÁ Tereza, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: remíza

Hvozdnice si odveze dva body po penaltách.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Strašecí se rozjelo a proto doma získá 3 body