3:1
(3:1)
19. M. Fitko (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: O výhře rozhodlo Slaný již do poločasu


Branky


2. M. Tikovský , 9. J. Tirol (vl.) , 24. J. Hořejší - 19. M. Fitko (p.)
12

Slaný - V Poklidném duchu se hrálo kladenské derby mezi domácím Slaným a hosty s Tuchlovic. Navíc hned v úvodu začaly padat góly a to se divákům muselo líbit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ten, kdo přišel později, litoval

Ve 2. min. se mění stav zápasu. Hořejší přihrál zprava před bránu Tikovskému, který před brankářem Fraňkem nezaváhal a střelou po zemi poslal domácí do vedení - 1:0. V 7. min. pak Cabejšek vyzkoušel pozornost slánského gólmana Sedláka. V 9. min. Galbavý ve středu pole získal míč, dal jej doleva na Vimra, ten poslal do úniku levého beka Hollyho, který ostře centroval před bránu. Tam míč těsně před brankářem zasáhl Tirol a poslal jej pod břevno vlastní brány - 2:0.

 

V 18. min. střílel z dálky přesně k tyči Fitko, Sedlák ale stačil míč vyrazit zpět do pole. Vzápětí ale při snaze zabránit hráčům hostí v dalším ataku své brány vyběhl doleva až na kraj pokutového území a při svém zákroku srazil soupeře. Rozhodčí Garaja odpískal pokutový kop, který pak proměnil Fitko a snížil - 2:1.Ve 24. min. centroval před Fraňka Maroušek. Nejedlý pak od prsou servíroval míč na nohu Hořejšímu, který zblízka pohotově prostřelil Fraňka a vrátil domácím dvoubrankové vedení - 3:1.

 

Deset minut před koncem prvního poločasu střílel tvrdě zpoza bránícího hráče Hansl a Franěk měl plné ruce práce. Nicméně stačil míč vyrazit na roh. Ve 42. min. pak v domácí obraně chyboval Volgner, ale velkou šanci Cabejška Sedlák zmařil a chybu obránce napravil. S chutí hrající Cabejšek se pak o minutu později znovu dostal do zakončení, ale Sedlák jeho pokus kryl. V nastaveném čase prvního poločasu pak Hansl z dálky branku soupeře těsně minul a hosté pak přežili i další velikou šanci slánské dvojice Hořejší, Hansl.

Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase

Další šance a poměrně slibné příležitosti ke skórování si domácí vytvářeli také ve druhé půli. V 56. min. vracel přetažený centr před bránu hlavou Vimr, k míči se dostal útočně naladěný Holly, ale neprostřelil obranu hostí. O dvě minuty později opět Vimr nahrál skvěle volnému Hollymu, ten ale mířil jen do tyče! Hosté se pak před Sedláka dostávali jen sporadicky a stav se nezměnil ani po bombě domácího Galbavého z 82. min., kterou Franěk chytil. V poslední minutě pak Tikovský bránu netrefil a tak zápas skončil výsledkem, který na světelné tabuli svítil již po třiceti minutách hry. 



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Hosté přijeli do Slaného bez některých svých opor a prohru 3:1 musí brát. Slánští trestali jejich chyby a mnoho dalších šancí jsme spálili. Na kontě máme 40 bodů a to je skvělé. Do konce soutěže zbývají ještě tři kola a nás čekají těžké zápasy. V nich získané body budou jakousi pomyslnou třešničkou na dortu letošního ročníku krajského přeboru. Za týden jedeme do Příbrami, pak v posledním domácím utkání přivítáme lídra soutěže Poříčí a sezonu zakončíme v nevyzpytatelných Nespekách."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - P. Čablík [-] , J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , P. Volgner [-] (62. U. Ahmed [-] ) , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] (83. M. Žahour [-] ) , T. Vimr [-] , M. Hartman [-] , M. Holly [-] (74. J. Kubaška [-] ) , J. Hořejší [-] (83. L. Stožický [-] )

AFK Tuchlovice
D. Franěk [-] - M. Brnovják [-] , M. Cabejšek [-] , P. Hafenrichter [-] , J. Tirol [-] , V. Kraus [-] , Š. Procházka [-] (81. A. Hodan [-] ) , J. Červenka [-] (62. M. Pospíšil [-] ) , M. Fitko [-] , J. Nejedlý [-] , M. Pudil [-]

ŽK: 7. J. Hořejší - 34. V. Kraus .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KAUCKÝ Miloš, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra hostů

Tuchlovice naladěny po vysoké výhře zvládnou i utkání se Slaným.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Galbavý má formu a dá opět aspoň dvě branky