M. Horel 28.
M. Horel 70. (p.)
3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas ovlivnila penalta ve prospěch Berouna, přesto brali Rejšice alespoň bod


Branky


28. M. Horel , 70. M. Horel (p.) - 35. Z. Bělík , 87. L. Kučera
12

Beroun - Zápas třetího Berouna s posledními Rejšicemi určitě neodpovídal postavení v tabulce. Hosté působili fotbalověji a byli téměř po celý zápas lepším týmem a nakonec i přes dotahování byli na konci blíže ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horel a Bělík prokázali čich na góly

V úvodní patnáctiminutovce hrozili Berounští převážně ze vzduchu, ale hosté si s centrovanými míči dokázali poradit na výbornou. Na konci 17. min. se zatím v největší šanci utkání objevili hosté, ale střelu Fingerhuta na přední tyč vyrazil Hosnédl na rohový kop.

 

Ve 28. min. dostal přihrávku Marek Horel, utekl obráncům a střelou podél brankáře poslal Beroun do vedení - 1:0. Vedení domácím ale příliš dlouho nevydrželo. Ve 35. min. naservíroval míč pod sebe Fingerhut přímo na Bělíka a ten si věděl rady - 1:1.

Rejšice byly nakonec třem bodům blíže

Do druhého poločasu šly oba týmy s jasným úkolem, dát gól a vyhrát. V 60. min. se zranil berounský brankář Hosnédl a musel být nahrazen Hůlou, který se později ukázal jako hrdina domácích. Rejšice byly lepším týmem, ale do vedení se dostal Beroun. Odražený míč na hranici vápna se dostal k obráncům hostí, kteří chtěli míč odkopnout, ale do situace se zapojili domácí a k překvapení hostů se ozvala píšťalka hlavního rozhodčího, která signalizovala pokutový kop, který Horel proměnil - 2:1.

 

Rejšice to nezlomilo a zaslouženě vyrovnali. V 87. min. si po rohovém kopu našel odražený míč na velkém vápně Kučera a ránou pod břevno vstřelil krásný gól a vyrovnal stav utkání - 2:2. Utkání mohl rozhodnout Bělík, ale v dobré pozici přestřelil.

Neskutečný Hůla

Berounský brankář chytil postupně čtyři penalty. Poradil si s pokusy Jona, Kopeckého, Maňase a Páníka. Rozhodující penaltu proměnil Rigo a zajistil Berounu bod navíc.



Ohlasy k zápasu



SK Rejšice
Antonín Fingerhut: "Na začátku byl soupeř lepší, ale nevytvořili si žádnou šanci. I branka nebyla z vyložené šance. Špatně jsme se vrátili, Marek Horel utekl a podél brankáře dal gól. Takový gól dostáváme každý zápas. Tento moment nás nakopl a do poločasu jsme vyrovnali. Do druhého poločasu se šlo za vyrovnaného stavu a rozhodnout mohl kdokoliv. My jsme byli lepší, oni si nic nevytvořili a jak už to bývá, tak jim hodně pomohl rozhodčí, který odpískal penaltu, která v žádném případě nebyla. Co na to říct, bohužel jsme tohle rozhodnutí neviděli poprvé. Stál jsem v tu dobu u pomezního a řekl jsem mu, to snad nemyslíte vážně a dostala se mi odpověď, že s tím nic neudělá. Nevím co víc k tomu napsat, každý by to musel vidět... Nepřestali jsme hrát a zaslouženě vyrovnali. Myslím si, že až na prvních deset minut prvního poločasu jsme byli lepším týmem a nebyl rozdíl mezi čtvrtým a posledním místem."



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] (60. M. Hůla [-] ) - F. Hosnedl [-] (61. T. Kraus [-] ) , M. Horel [-] , L. Sklenář [-] , D. Rigo [-] , J. Počta [-] , D. Soukup [-] , M. Krčma [-] (5. P. Vopěnka [-] ) , J. Král [-] (84. L. Kliment [-] ) , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - O. Jon [-] , R. Kopecký [-] , M. Karela [-] - A. Fingerhut [-] , M. Maňas [-] , M. Falta [-] (80. J. Páník [-] ) , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] - F. Kořínek [-] , V. Hlaváč [-]

ŽK: 66. P. Vopěnka - 43. A. Fingerhut , 72. M. Maňas , 73. O. Jon .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cílek Martin - SANDEV Patrik, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra domácích

Postavení v tabulce hovoří jasně a Beroun roli favorita potvrdí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Rejšice opět prohrají o jednu branku