2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice porazily na domácí půdě druhé Horky


Branky


12

Semice - Semice dokázaly porazit druhé Horky nad Jizerou, ale výhrou si pouze uchovaly bodový odstup nad týmy nad sebou, neboť ty rovněž vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hobík propálil vše

V 7. min. se hostující hráči dopustili chyby, z které plynul rohový kop. Míč byl ohlavičkován na velké vápno, tam si míč zpracoval Hobík a nártem vystřelil, střela prošla přes hradbu těl až záda bezmocného Michni. Vyrovnání měl na noze Šimek, ale branku nevstřelil.

Hosté své šance nevyužili

Horky nedokázaly proměnit své šance, úspěšný nebyl Šimek ani Nádeníček. V 60. min. zakončoval domácí Kamlach a i přes reklamaci ofsajdu branka platila - 2:0. Snížit mohl Nádeníček, ale opět se nepovedlo vstřelit branku. Deset minut před koncem ještě odmítli domácí navýšit skóre, když neproměnili penaltu. 



Ohlasy k zápasu



FC Horky nad Jizerou
Aleš Kohout, trenér: "Už před zápasem dva až čtyři dny posloucháte, že v Semicích, které se zachraňují, není možné vyhrát a to se bohužel potvrdilo. Od začátku utkání jsme byli lepší a za celý zápas jsme mohli vstřelit minimálně čtyři góly. Bohužel jsme inkasovali po chybě a druhý gól dostali z ofsajdu. Nebyly nám odpískané dva stoprocentní pokutový kopy, ale to už bych se opakoval. Je škoda neproměněných šancí, protože jsme měli celý zápas tlak. Doufám, že teď domácí zápas zvládneme."



Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Hobík [-] (87. J. Procházka [-] ) , J. Vavřík [-] , P. Rychtařík [-] , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , J. Cáska [-] (72. P. Švarc [-] ) , Š. Jareš [-] (84. V. Kavka [-] ) , T. Dudla [-] , J. Kamlach [-] (89. D. Houška [-] ) , Š. Bříza [-]

FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Šťastný [-] - P. Klain [-] , J. Horák [-] , M. Karásek [-] , T. Doležal [-] (46. L. Cepka [-] ) , S. Smetana [-] , O. Murárik [-] - B. Nádeníček [-] , M. Korec [-] (46. Z. Zahálka [-] ) , R. Šimek [-]

Počet diváků: 126. Rozhodčí: Glogar Petr - SVOBODA Jindřich, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: remíza

Semice musí bodovat, ale získají jen bod.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí hrají dobře mají poslední šanci na záchranu a Horky jako kdyby do divize nechtěly