V. Pařízek 7.
D. Snop 36. (p.)
D. Snop 78. (p.)
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčanům pomohly k výhře dva góly Snopa


Branky


7. V. Pařízek , 36. D. Snop (p.) , 78. D. Snop (p.) - 25. A. Rampa , 40. M. Vašek
12

Poříčany - Stále bojují ze všech sil a jsou i nadále ve hře o záchranu. Fotbalisté Poříčan zvládli utkání s Příbramí a na Semice mají stále dvoubodový náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou brankách na každé straně

Příbram držela ze začátku míč a domácí k ničemu nepoustěla. Poříčanští spoléhali převážně na brejkové situace a využivali zejména na levé straně Jandu, který dělal hostlm problémy. Úvodní branka zápasu padla již v 7. min., když po rohovém kopu vyhrál hlavičkový souboj Hampl a míč se dostal k Pařízkovi a ten zavěsil - 1:0. V 25. min. se k míči dostal hostující A. Rampa a vyrovnal - 1:1.

 

O deset minut později byl faulován Koula a kopala se penalta, tu proměnil Snop a domácí znovu vedli - 2:1. Tentokrát vydrželo vedení ještě méně než to první, celé čtyři minuty, trefil se Vašek - 2:2. Ještě před druhým příbramským gólem se v dobré příležitosti objevil Koula po přihrávce Jandy, ale z malého vápna přestřelil.

Snop proměnil i druhý pokutový kop

Ve druhém poločase hrozili domácí z rohových kopů, ale z nich branku vstřelit nedokázali. V 78. přišel faul na Jandu a byla nařízená druhá penalta. Tu opět proměnil Snop - 3:2. Zápas byl již pak jen plný hádek a osobních soubojů, hra se hodně kouskovala a po konečném hvizdu hlavního rozhodčí se Poříčany mohly radovat z vele důležitého zisku třech bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Václav Kupr, manažer: "V pro nás důležitém utkání jsme potřebovali bodovat. V úvodu zápasu jsme se ujali vedení brankou Pařízka. Jako skoro vždy nám rychlá branka uškodila. Hosté těžili z rychlých přechodů a dokázali srovnat stav utkání. Druhý poločas už nebyl tak herně kvalitní jako první. V závěru jsme po faulu na Jandu rozhodli o výsledku z penalty. Byl to pro nás těžký zápas a stále jsme v boji o záchranu ve hře."

Spartak Příbram
Marek Zárybnický, trenér: "Musím hráče pochválit za to, jak bojovali a nevzdali se. Byl jsem vykázán na tribunu, nezvládl jsem to a obdivuji hráče, že oni dohráli zápas v klidu. Těšíme se na poslední tři duely, ve kterých věřím, že si zahrajeme fotbal."



Sestavy


SK Poříčany
J. Klíma [-] - J. Koula [-] , P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] , L. Hampl [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , L. Holler [-] , V. Pařízek [-] , J. Prejsek [-] (89. A. Kopecký [-] ) , L. Mužík [-] (82. F. Stárek [-] )

Spartak Příbram
T. Javorský [-] - O. Šváb [-] (76. D. Klemš [-] ) , P. Červeňák [-] (85. O. Matějka [-] ) , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , D. Hájek [-] , A. Bábíček [-] (82. J. Trefný [-] ) , M. Vašek [-] , J. Voříšek [-] (46. D. Hančár [-] ) , A. Rampa [-] , J. Krejča [-]

ŽK: 10. J. Prejsek , 70. L. Mužík - 38. M. Vašek , 63. J. Krejča , 74. P. Červeňák , 77. D. Klemš , 85. O. Matějka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Asník Daniel - ŠEFARA Milan, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra domácích

Bohužel ani výkon Příbrami nebude v Poříčanech stačit na body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Spartak několik kol nevyhrál a měl by napravit reputaci i když Poříčí musí vyhrát