Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V pěkném utkání porazila Hvozdnice celek z Berouna


12

Hvozdnice - Do Hvozdnice zajížděl Beroun. Divákům se utkání muselo líbit, nabídlo velké množství šancí a pěkný fotbal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo více než na jeden gól

Úvod zápasu nabídl šance na obou stranách. Ve 2. min. hosté pěkně zakombinovali, u brankové čáry zabojovali o ztracený míč a ten se následně dostal po zpětné přihrávce na vápno ke Krůtovi, který se ještě uvolnil a zakončil, proti němu se vytáhl skvělý Hubínek. Následoval rohový kop, ale z toho byl rychlý přechod domácích. Po odkopu se řítil sám na brankáře Hnilička, ale přehodil kromě gólmana také branku. Ze stopera vyvezl míč domácí Novák až před Hůlu, ale ten si s jeho slabou střelou poradil. V 10. min. si špatně brankář domácích vyběhl na centrovaný míč, ten se posléze dostal ke Krůtovi, jenže ten míč špatně trefil. O chvíli později přišel dlouhý nákop do vápna hostí, tam si naběhl Dolejš a hlavičkou na zadní tyč těsně minul.

 

V 15. min přišla další skvělá akce výborně hrajícího Nováka. Na vlastním vápně se zmocnil balonu, přišla narážečka s Třešňákem a ten skvělou přihrávkou za obranu poslal Nováka do vyložené šance, ovšem přestřelil. Z následného protiútoku posouval Horel na Krůtu, ale ten v blízkosti brankáře nedokázal zakončit. Ve 28. min. našel přesným pasem Třešňák svého spoluhráče Hniličku, který se uvolnil a zamířil přesně - 1:0. O dvě minuty později pálil nad branku Horel. Ve 35. min obrovský závar hostí před brankářem Hubínkem, ale nikdo nedokázal propálit hradbu těl.

Uklidňující druhou branku domácích vstřelil Obermajer

Po deseti minutách druhého poločasu pálil tvrdě Horel, ale mimo tři tyče. V 61.min se v útočné akci nejlépe před Hůlou orientoval Dolejš a tvrdou střelou doprostřed vyprášil rukavice brankáře a z následné dorážky pálil Petschl nad branku. Do další šance se po přihrávce Obermajera dostával Třešňák, ale brankář Hůla byl včas z brány a míč odkopl. V 69. min. zakončoval po rohovém kopu jmenovec ligového fotbalisty, Hušbauer ale netrefil zařízení. V 72. min. napálil Krčma z trestného kopu svou bombou ze třiceti metrů břevno, k následující dorážce se dostal Rigo, ale nedokázal překonat Hubínka.

 

V 79. min. se centrovaný míč dostal k Obermajerovi, který zakončoval přesně a uklidnil domácí - 2:0. Poslední slovo zápasu si vzal Třešňák, když v 92. min. převzal na polovině hřiště míč, poslal si ho kolem obránce a během chvíle se ocitl ve vápně a chladnokrevně poslal merunu do sítě - 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
Jan Hušbauer: "Jsem rád, že jsme utkání zvládli a to jak z důvodu postavení v tabulce, tak z pohledu v jaké se hrálo sestavě, která byla ovlivněna zraněním několika hráčů. Já sám nastoupil do soutěžního utkání po několika měsících. Našim cílem bylo hrát zodpovědně od zadních řad a snažit se využít brejkové situace a to se nám i po celý zápas dařilo dodžet a odměnou bylo vítězství 3:0. Beroun má kvalitní mužstvo poskládané ze zkušených a šikovných mladých hráčů, snaží se hrát fotbal a myslím, že divákům se musel zápas líbit."




Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Novák [-] , J. Mrhal [-] , M. Matys [-] (85. M. Fábera [-] ) , L. Obermajer [-] , D. Petschl [-] , M. Dolejš [-] , M. Hnilička [-] (60. D. Svozil [-] ) , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , J. Hušbauer [-]

Český Lev - Union Beroun
M. Hůla [-] - M. Horel [-] , L. Sklenář [-] , F. Hosnedl [-] (83. T. Kraus [-] ) , D. Rigo [-] , J. Počta [-] , D. Soukup [-] (78. L. Vávra [-] ) , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

ŽK: 52. L. Obermajer , 64. D. Petschl , 88. D. Svozil - 52. D. Soukup , 88. D. Rigo .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hvozdnice - Beroun jasná remíza!

Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas, obě mužstva mají dobré týmy, proto remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích