4:1
(3:0)
86. L. Krys
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice doma zabraly a získaly 3 body


Branky


0

Domácí už potřebovali body jako sůl, po nevyvedeném utkání ve Svatoslavi se přiblížili ke dnu tabulky. Rapotice našli střelce v osobě brankáře Tomáše Laše, který na jednu branku nahrál a sám 2 vsítil a pomohl k důležité výhře rapotické reservě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí nastoupili k důležitému záchranářskému duelu s některými hráči "A" týmu a na hře to tentokrát bylo znát. Už v 7. minutě jsme se ujali vedení, kdy si perfektně poradil Tomáš Laš, brankářská jednička "A" týmu. O pět minut později mohl tentýž hráč zavěsit podruhé, ale tentokrát svého kolegu, v bráně dukovanské rezervy, nepřekonal. V 17. minutě už byl Tomáš Laš přesný a pojistil naše vedení. Na poločasových 3:0 zvýšil v závěru první půle chytrým obloučkem Petr Matoušek.  Ve druhé půli tempo hry poněkud opadlo, a přesto, že jsme brzy přidali čtvrtou branku, tak se hrála vyrovnanější partie. Dukovany své šance neproměňovali. Dočkali se až v závěru utkání, kdy čestnou branku zaznamenal Květoslav Krys.


Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Aleš Kolařík ( Vedoucí - FC Rapotice ): Důležitý záchranářský duel jsem zvládli. Vytvářeli jsme si dost šancí a byli jsme úspěšní v jejich proměňování. Ve druhé půli jsme po prostřídání trošku polevili, ale hosté toho dokázali využít až v závěru, kdy snížili. Tyto tři body potřebujeme potvrdit za týden, kdy nás čekají v dalším domácím utkání Radkovice.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - L. Man [-] , J. Tesař [-] , K. Kovařík [-] , J. Miko [-] - P. Císař [-] (59. S. Binka [-] ) , M. Laš [-] , D. Slaný [-] (50. A. Otcel [-] ) , M. Dobeš [-] - P. Matoušek [-] , T. Laš [-] (65. P. Svoboda [-] )

SFK Dukovany 2001 B
J. Boreš [-] - Z. Tůma [-] , L. Traxler [-] , J. Coufal [-] , S. Procházka [-] - L. Pelán [-] (74. J. Dvoran [-] ) , M. Jelínek [-] (52. L. Krys [-] ) , M. Fojtášek [-] , J. Jelínek [-] - P. Horák [-] , J. Kopřiva [-]

Hráči zápasu: K. Kovařík , T. Laš - M. Fojtášek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.