D. Kubec 19.
M. Burian 48. (p.)
D. Pešta 60.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky využily domácí prostředí, Lhota odjela s prázdnou.


Branky


19. D. Kubec , 48. M. Burian (p.) , 60. D. Pešta
12

Nespeky - Fotbalisté Nespek dělají s blížícím se koncem sezóny svým přiznivcům radost a po velmi dobré jarní části se pohybují v klidném středu tabulky. Nyní to na vlastní kůži poznala i čtvrtá Lhota, která na domácí tým nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vstřelené domácí brance převzali otěže hosté

Zápasu se Lhotou se nemohl zúčastnit trenér domácího týmu Jaroslav Tesař, který byl z osobních důvodů mimo republiku a na lavičku tak mimořádně usedl trenér nespecké mládeže Luděk Rublič a zápas to byl pro něj úspěšný.

 

První gólovou šanci viděli diváci v Nespekách až v 19. min., Kubec se prosadil po levé straně, ale prováhal idealní moment, nahrát zcela volnému Večerovi, a tak musel jít do zakončení z velkého úhlu, které nakonec s trochou štěstí proměnil - 1:0.

 

Následující chvíli poté patřili hostům. nespečtí se dopouštěli velkéh množství faulů a hosté tak zahrávali standardní situace, které byly velmi nebezpečné. Jedna z nejnebezpečnějších šancí byla ve 22. min, ale včasný domácí obrana odvrátila míč na rohový kop. Ve 35. min. vytáhl skvělý zákrok domácí brankář Drážek a míč vyrazil také na roh. Do kabin tak šli domácí s jednobrankovým náskokem.

Nespeky si výhru pohlídaly

Druhý poločas začal pro domácí velmi dobře. Ve 48 min se Kubec rozběhl za zdánlivě ztraceným míčem, který hosté pouštěli do autu, ale došlo zřejmě k podcenění této situace, Kubec se dostal před něj a byl faulován. Míč si na značku pokutového kopu postavil Burian a nemýlil se - 2:0. Tentonrát po vstřelené brance hráli domácí lépe než první dějství, především nechybovali v obranné fázi a nepouštěli soupeře do šancí.

 

V 60. min poslal odražený míč přesně k pravé tyči Pešta - 3:0 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Luděk Rublič, zastupující trenér: "Před utkáním jsme si řekli co bychom chtěli hrát, jak se chovat v obranné fázi, jak překonávat obranu soupeře a pokud bych měl hodnotit toto hledisko, tak defenzivní práci jsme zvládli velmi dobře a soupeři toho moc nedovolil. Bohužel jsme v první půli hodně faulovali a soupeři tak darovali celou řadu standardních situací, které byly všechny velmi nebezpečné. Naopak co se týče útočné fáze, tak tady jsme naše předzápasové představy rozhodně nenaplnili. Za celý první poločas jsme měli jedinou šanci, kterou ale Dan proměnil, takže vedení 1:0 bylo spíše šťastné než zasloužené. Druhá půle byla už výrazně lepší. Z naší strany ubylo zbytečných faulů, hráči toho hodně naběhali a krom toho, že jsme v obraně byli i nadále bezchybní, tak jsme byli navíc nebezpeční i dopředu a nakonec zaslouženě vyhráli. Hráčům musím poděkovat, chtěl jsem po nich, aby odehráli zápas, který se bude lidem líbit, a myslím, že tento úkol splnili na jedničku."




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , T. Krejza [-] , M. Burian [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] - D. Pešta [-] (71. M. Klauz [-] ) , J. Kukač [-] , L. Braný [-] , F. Iheanacho [-] (79. D. Cvrček [-] ) - D. Kubec [-]

SK Lhota
J. Tůma [-] - R. Zlata [-] , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] (65. J. Šíma [-] ) , J. Kabyl [-] , T. Borek [-] (74. J. Nedvěd [-] ) , D. Danylych [-] (14. J. Kunc [-] ) , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 36. F. Iheanacho , 37. J. Kukač - 75. R. Neumann .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Žáková Dagmar - NAVRÁTILOVÁ Pavla, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra hostů

V Nespekách bude dobře hrající Lhota, která minulý týden porazila Poříčí, což bude chtít potvrdit a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza