M. Šobr 67.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:15

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: O výhře Libiše nad Příbramí rozhodl jediný gól


Branky


67. M. Šobr
11

Libiš - Fotbalisté Libiše stále za jistých okolností mohou pomýšlet na postup zpět do divize a nutně k tomu potřebovali porazit příbramský Spartak. TO se podařilo a naděje žije. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Od samáho začátku se hrál poměrně rychlý fotbal, jen chyběly nějaké šance. Více s míčem na svých kopačkách hráli přeci jen domácí, ale centrované míče do vápna úspěch nepřinesly. 

Jediný střelec zápasu byl Šobr

V 60. min. rozehrál domácí brankář Brožek na Peška, ale toho atakoval jeden z útočících hostí, který byl při odkopu trefen do ramene a postupoval sám na gólmana. Vašek ale na Brožka nevyzrál a navíc po zakončení se míč od brankáře odrazil na ruku Vaška. V 67. min přihrál Stibora na roh velkého vápna na Šobra, ten vystřelil a jeho tečovaná střela skončila ve vzdálenější šibenici - 1:0. O pár minut později se v obrovské šanci ocitl příbramský Hájek, když došlo k promáchnutí míče, ale z malého vápna překopl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš, z.s.
Martin Pešek: "Řekl bych, že to byl kvalitní zápas, kdy se obě mužstva snažila rozehrávat pozemi od brankáře, soupeř rozehrávku napadal, takže to byl vlastně takový otevřený fotbal, žádný beton. Měli jsme trošku více ze hry po většinu zápasu, soupeř si vypracoval dvě velké šance po zaváhání naší obrany."




Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s.
M. Brožek [-] - M. Malák [-] , P. Dušek [-] (90. J. Matucha [-] ) , J. Prieložný [-] (46. T. Kvída [-] ) , P. Novotný [-] (85. P. Dobrovolný [-] ) , P. Zuskin [-] (46. I. Adenubi [-] ) , M. Šobr [-] , V. Stibora [-] , V. Turek [-] (90. V. Antoš [-] ) , M. Pešek [-] , T. Vaněk [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - O. Šváb [-] , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , D. Hájek [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] (75. O. Matějka [-] ) , P. Červeňák [-] (72. D. Morav [-] ) , V. Ševr [-] (45. M. Suchý [-] ) , A. Rampa [-] , J. Krejča [-] (65. D. Klemš [-] )

ŽK: 55. M. Malák , 90. V. Turek - 25. D. Hájek , 44. A. Bábíček , 90. O. Matějka .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: Pudil Václav - POSPÍŠIL Miloslav, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Vašek
Tip experta: výhra hostů

Do Libiše jedeme vylepšit klubový rekord v počtu získaných bodů v Krajském přeboru, zápas s kvalitním soupeřem dokážeme vyhrát.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích